Magazin Şenay Düdek annesini kaybetti

Şenay Düdek annesini kaybetti

Paylaş
Şenay Düdek annesini kaybetti

Uzun yıllar Posta Gazetesi'nde çalışma arkadaşımız olan gazeteci Şenay Düdek annesini kaybetti

Düdek annesini kaybettiğini Instagram hesabından böyle duyurdu: Anam Hakka ve Naci'sine kavuştu... Güzel bi Dünya'ya gitti. Cenazesi yarın İzmir Eşref Paşa Camii'nden İkindi Namazı'ndan sonra kaldırılacaktır. Derin yastayım. Bana uzun bir süre eyvallah...

Haberin Devamı

'ANNEMİN YAŞLANDIĞINI GÖREMEDİM'

Şenay düdek 2012'de gazetemize verdiği röportajda çalışmaktan annesinin yaşlandığını göremediğini söylemiş ve hayatı ıskaladığını şu sözlerle ifade etmişti:

‘Bir Dilek Tut’ adlı yarışma sırasında kötü bir kaza geçirdim. Kolum protez, belim kırık, vücudumda 17 platin var. Bu sayede paranın, markanın, şöhretin hiçbir işe yaramadığını gördüm. Üstelik 35 yıldır İstanbul’da yaşıyordum. Ailemden uzaktım. Annemin yaşlandığını göremedim.

Şimdilerde anneme “Hadi, hızlı yürü” dediğimde “Sen beni İzmir’de bıraktığında 35-40 yaşındaydım. Kelebek gibi uçuyordum. Ama şimdi öyle değil” cevabını veriyor. Ayağını kırdı, bastonla yürüyor. Yeğenlerimin ne doğumunu ne büyüdüğünü gördüm. Iskaladığım hayatı yakalamak için kazadan sonra İzmir’e döndüm. Aslında çok iyi para kazanıyordum ama İstanbul’un trafiğinden, keşmekeşinden, yaldızlı aleminin sahteliğinden uzaklaşıp detoks yapmam gerekiyordu.

Haberin Devamı

Röportajın devamını okumak için tıklayınız...