Magazin Seçkin Piriler: İhaneti sormayın

Seçkin Piriler: İhaneti sormayın

Paylaş
Seçkin Piriler: İhaneti sormayın

Eşi Kaan Tangöze'nin ihanetine uğrayan Seçkin Piriler, kendi tasarımını tanıttığı defile sonrası basın karşısına çıktı. Ünlü manken, gazetecilere “Zor günler yaşadım, bana o konuyla ilgili soru sorulmasın” ricasında bulundu

DUMAN grubunu solisti olan Kaan Tangöze’nin Asmalımescit’te şarkıcı Kıvılcım Ural ile samimi bir şekilde görüntülenmesinin ardından eşi Seçkin Piriler, ilk kez ortaya çıktı. Piriler, Karaköy Antrepo’da düzenlenen IMA New Gen defilesinde tasarımını sundu. Ünlü manken, defile sonrası soruları yanıtlamamak için kulise kaçtı.

Uzun bir süre kulisten çıkmayan Piriler dışarıda bekleyen basın mensuplarına haber yollayarak “Rica ediyorum, zaten çok zor bir gün yaşadım. Bana o konuyla alakalı sorular sormasınlar. Eğer defile ile alakalı sorular soracaklarsa çıkıp açıklama yapacağım” dedi. Ardından Piriler, iki koruma ve arkadaş grubu ile basın karşısına çıktı.

Defile ilgili soruları yanıtlayan Piriler, bir muhabirin eşinin ihanetini sorması üzerine “Evet siz defileyi nasıl buldunuz” diyerek röportajı sonlandırdı.

Haberin Devamı