Uğur Kotan Hani bizdik yalancı?
HABERİ PAYLAŞ

Hani bizdik yalancı?

Aylardır konuşulan Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu aşkının bombası patladı. İkili İngiltere tatili sırasında Londra'da bulunan Heathrow Havalimanı'nda el ele, dudak dudağa görüntülendi. Sonuç olarak bir magazin bombası daha patlamış oldu. Ben 3-4 aylık süreçte biraz geri gitmek istiyorum. Bu dönemde muhabirler, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'na her fırsatta bu aşkı sordu. İkili de her fırsatta aşkı yalanladı. Hatta geçenlerde Karadayı'nın final yemeği çıkışı aynı soruyu soran muhabire Kenan İmirzalıoğlu, fırça atıp işini iyi yapmamakla suçladı. Yıllardır o kadar çok böyle haberlere şahit oldum ki... Seneler önce daha Cem Yılmaz, Cansu Dere aşkı devam ederken Ahu Yağtu'yla sarmaş dolaş çektiğim Cem Yılmaz, ihaneti yalanlamış ve görüntülendikten birkaç sene sonra ise Ahu Yağtu'yla evlenmişti. O dönem de yalancı haberci ilan edilmiştik. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal tarafından da aynı muameleyi gördük ta ki fotoğraflar gün yüzüne çıkana kadar...

Haberin Devamı

Hani bizdik yalancı

Bu ve bunun gibi yüzlerce örnek varken hala sürekli bazı çevreler ve sanatçılar tarafından ya karalama çalışmalarına maruz kalıyoruz ya da yalancı ilan ediliyoruz. Şimdi o şahıslara sormak istiyorum. Hani bizdik yalancı?

OOO KENAN BEYLER DE BURADAYMIŞ!

Kenan Doğulu son Harbiye konserine slow bir parçası eşliğinde 'Kadına Şiddet' temalı barkovizyon gösterileriyle çıktı. Şarkı sonunda da Özgecan yasasına destek verdi. Konserin ilerleyen bölümlerinde de büyük Usta Musa Eroğlu ile 'Halil İbrahim' parçasına düet yaptı. Başka sürprizlerle de çok güzel bir konser sundu. Buraya kadar her şey güzelken bir ara siyasi mesajlar verdi. 90'lı yılların güzelliğinden son dönemdeki çirkin siyaset tavrından bahsetti. Şimdiki çocukların bu dönemdeki siyasileri örnek almamalarını diledi.

Hani bizdik yalancı

Bu söylemlerinin hepsine canı gönülden katılıyorum fakat bir sorum var. Şimdiye kadar neredeydin? Gezi Parkı'na destek vermedin. Çıkıp da herhangi bir açıklama yapmadın. Sanatçı olarak topluma destek çıkmadın. Eşin Beren Saat bile çıkıp defalarca yazılar paylaştı, isyan etti ama sen konserlerinde konuşmadın. Hep sustun. Son seçimde tek partili dönem sona erince çıkıp konuşma gereği duydun. Bu durum bana pek samimi gelmedi. O yüzden de iç sesim bana ''Ooo Kenan Beyler de buradaymış'' dedirtti.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder