Magazin Eva Green: Terapiye ihtiyacım var

Eva Green: Terapiye ihtiyacım var

Paylaş
Eva Green: Terapiye ihtiyacım var

Beyazperdede, “300: Bir İmparatorluğun Yükselişi” ve “Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın” gibi filmlerdeki cesur sahneleriyle dikkat çeken Eva Green, gerçek hayatta kendini “çok utangaç” biri olarak tanımladı

Beyazperdede, “300: Bir İmparatorluğun Yükselişi” ve “Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın” gibi filmlerdeki cesur sahneleriyle dikkat çeken Eva Green, gerçek hayatta kendini “çok utangaç” biri olarak tanımladı.

Haberin Devamı

W Magazine’in Ağustos 2016 sayısı için Mert Alaş ve ortağı Marcu Piggott’a poz veren 35 yaşındaki Fransız oyuncu, hem soyunması gereken cesur sahnelerde yer alıp hem de utanmasını “mantığa aykırı” olarak yorumladı.

“Çok utangacım ve aynı zamanda binlerce kişiye kendimi tam anlamıyla açıyorum. Bunu neden yaptığımı anlamıyorum” diyen oyuncu, “Terapiye gitmeye ihtiyacım var” şeklinde konuştu.

2003 yılında “The Dreamers” filmindeki provokatif rolüyle şöhreti yakalayan Green’in, 2006 yılında Daniel Graig ile birlikte rol aldığı James Bond filmi “Casino Royale” ile yıldızı parladı. Deneme çekimlerinde bikini giyen bir karakter olarak tek boyutlu düşündüğü rolü hakkında derinlemesine inceleme yaptığında, canlandırdığı karakterin sırlarla dolu oluşunu gördüğünü söyleyen Green, “Pek çok filmde öldüm. Nedenini bilmiyorum ama bu benim kariyerimdeki sıra dışı şeylerden biri. Kaçınılmaz son için büyük bir prova sanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Bu ayın başlarında korku türündeki “Penny Dreadful” dizisinden ayrıldıktan sonra Tim Burton'ın yönettiği, eylülde vizyona girecek olan “Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları” filmindeki başrolüne odaklanan Green, filmde, sıra dışı güçlere sahip çocuklar için yarı insan yarı hayvan bir bakıcı rolüne hayat veriyor. Green, “Bayan Peregrine, Mary Poppins’in karanlık hali gibi. Zamanı değiştirme yeteneği var ve gücünü çocukları korumak için kullanıyor. Onlar için birilerini öldürebilir” şeklinde konuştu.