Magazin Deniz Çakır'dan o fotoğrafa açıklama

Deniz Çakır'dan o fotoğrafa açıklama

Paylaş
Deniz Çakır'dan o fotoğrafa açıklama

Deniz Çakır önceki akşam, meslektaşı Kadir Çermik'le Beşiktaş Çarşı'da görüntülenmiş yeni aşk iddiaları ortaya atılmıştı. İddialarını yalanlayan Çakır, Oktay Kaynarca ile ilişkilerinin devam ettiğini duyurdu

Rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile sette başlayan ilişkisini noktaladığı öne sürülen Deniz Çakır’ın bir başka meslektaşı Kadir Çermik’le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Habertürk'ün iddiasına göre çift, önceki akşam Beşiktaş Çarşı’da baş başa yemek yedi. Magazincilerin objektiflerine yansıyan görüntüler sonrası yeni aşk iddiaları ortaya atılınca Deniz Çakır'dan açıklama geldi.

Haberin Devamı

AÇIKLAMA YAPTI: OKTAY KAYNARCA İLE İLİŞKİMİZ BİTMEDİ

Basın danışmanı aracılığıyla açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bugün basında çıkan Deniz Çakır'ın 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' oyunundan arkadaşı Kadir Çermik'le ilgili haber tamamen asılsızdır. Tiyatro oyununda birlikte oynayan ikili o gece oyundan diğer arkadaslarıyla birlikte yemek yemiştir. Oyuncunun Oktay Kaynarca'yla ilişkisi ise devam etmektedir. Haberde bahsi gecen dedikodular gerceği yansıtmamaktadır.


Elinde sigarası ve sırt çantasıyla dikkat çeken Çermik, muhabirlerin sorularını cevapsız bıraktı.



ÇAKIR ARKA KAPIDAN KAÇTI

Muhabirleri atlatmak için çalışanlardan yardım isteyen Çakır için mekânın arka kapısına taksi çağrıldı. Hızlı adımlarla yürüyen oyuncu, görüntü alınmasını engellemek için kendisine eşlik eden işletmecinin arkasına saklandı. Gözlerin Çakır’da olduğu sırada Çermik ise ön kapıdan çıkarak gözden kayboldu.

Haberin Devamı



Çakır, taksiye yürüdüğü sırada yanına gelen ve sarıldığı sokak satıcısı çocuktan taç satın alıp başına taktı.