Magazin Bieber bin pişman

Bieber bin pişman

Paylaş
Bieber bin pişman

Yakın zamanda polis kayıtlarına geçen fotoğrafları basına sızan, hız yaptığı için dava edilen ve bir restoranda temizlik kabına çiş yaparken görüntülenen popstar, fevri davranışları yüzünden hayranlarından özür diledi

Karanlık bir odada iki dakikaya yakın bir video çekerek duygusal bir konuşmayla fanlarına seslenen Bieber, kendini beğenmiş ve kibirli göründüğünü ama aslında böyle biri olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Ellen DeGeneres’in şovuna katıldıktan ‘Artık dayanamıyorum, duygularımı ifade etmeliyim’ diyerek söze giren Bieber, videoda ‘Sanırım çok gerginim, insanların benim hakkımda ne düşündüğünden çok korkuyorum’ diyor.

İNSANLAR BANA SÜMSÜK DİYEBİLİRLER AMA...

Özellikle son bir buçuk yıldır zıvanadan çıktığı için pişman olduğunu söyleyen star, ‘Bazen olmadığımız biri gibi görünürüz, bu sadece gerçek kendimizi, gerçek hislerimizi saklamak içindir’ diyor ve ekliyor: ‘Bu kadar genç yaşta, sanat dünyasının içinde olmak epey zor. Davranışlarımın ne kadar tuhaf olduğunun farkındayım.

Ama aslında ben tüm insanlara çok değer veriyorum. Hiçbir şeyi sallamayan bir çocuk gibi görünmek istemiyorum. Ben o değilim. Ama geçmişte olan oldu. Bundan insanlarda iyi etki bırakacağım. İnsanlar bu yüzden bana sümsük de diyebilirler. Sevgi dolu, kibar, yumuşak, centilmen biri olacağım. Tıpkı annemin beni yetiştirdiği gibi...'

Haberin Devamı