Magazin Madonna'yı tahtından indirdi

Madonna'yı tahtından indirdi

Paylaş
Madonna'yı tahtından indirdi

İngiliz şarkıcı Adele, İngiltere albüm listesinin zirvesinde en uzun süre kalan kadın sanatçı olma rekorunu kırdı

Adele'in adını yaşından alan ikinci albümü 21, 10 haftadır listenin ilk sırasında. Madonna'nın 1990'da en sevilen şarkılarını bir araya topladığı ilk koleksiyon albümü olan "The Immaculate Collection" ise dokuz hafta boyunca zirvede kalmıştı.

Haberin Devamı

GALERİ: '50'LİK ÇITIR'DAN SEKSİ POZLAR!

Dahası Londralı sanatçının iki sene önce çıkardığı ilk albümü 19 da listenin ikinci sırasında. Böylece 19, en çok satan 40 albüm listesinde 107 hafta geçirmiş oldu. Ancak Adele'in single'lar listesindeki hükmü son buldu.

Someone Like You parçası Jennifer Lopez'in Lambada melodileri içeren yeni hiti On The Floor tarafından zirveden indirildi. Parça listeye doğrudan bir numaradan girdi.

Dört hafta zirvede kalan Someone Like You, Nicole Scherzinger'in Don't Hold Your Breath parçası tarafından ikinci sıraya itildikten sonra, geçen hafta yeniden bir numaraya yükselmişti.

Adele'in en çok satan 40 şarkı listesinde iki parçası daha var: Rolling in the Deep 15., Make You Feel My Love 40. sırada. Şarkıcının albümü 21, ABD'de de Billboard albüm listesinde bir numaradan giriş yapmıştı.

Haberin Devamı

Adele sene başında da Beatles'tan bu yana İngiltere'de aynı anda hem albüm hem de single listesinde ilk beşte ikişer eseri olan ilk sanatçı olarak müzik tarihine geçti.

23'ÜNDE, OLDUKÇA KİLOLU VE SAHNEDE DANS ETMİYOR!

Adele Laurie Blue Adkins 5 Mayıs 1988'de Kuzey Londra'da doğdu. Grammy ödüllü İngiliz soul-caz sanatçısı, 2008 başında çıkardığı 19 isimli albümü ve "Chasing Pavements" single'ı ile tanındı ve İngiltere Albüm Listesi'nde 1 numara olmayı ve bu albümü toplamda 500.000 kopya satmayı başardı. (BBC Türkçe)