Magazin Madonna'ya evlatlık davası

Madonna'ya evlatlık davası

Paylaş
Madonna'ya evlatlık davası

Madonna'nın Malavi'den evlat edindiği kızı Mercy'nin ailesi ünlü şarkıcıya dava açmaya hazırlanıyor

Söz verildiği halde torununu göremediğini belirten anneanne ve amca Madonna’yı, Mercy’yi geri almakla tehdit etti.

1 MİLYAR dolar servetiyle dünyanın en çok kazanan kadın şarkıcılarından biri olan Madonna (51) evlatlık kızı Mercy’yi (5) kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Madonna’nın 2009’da Afrika ülkelerinden Malavi’den evlat edindiği kızı Mercy’nin anneannesi ve amcaları ünlü şarkıcıya dava açmaya hazırlanıyor.

"HİÇ GÖRÜŞMEDİK"

Aile, Madonna’nın söz verdiği halde Mercy’yi kendilerine göstermediğini öne sürdü. Mercy’nin babaannesi “Madonna bize sürekli Mercy’yle görüştüreceğini söyledi. Ancak iki kez Malavi’ye geldikleri halde hiç görüşemedik” dedi. Akrabaları Mercy’yi görebilmek için sivil toplum kuruluşu CILIC’e başvurdu. CILIC müdürü Emmie Chanika, aile için bir avukat bulduğunu, iki taraf arasında yazılı bir sözleşme olmasa da hukuki mücadele başlatıp ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 16 yaşındaki annesi doğumdan 5 gün sonra ölen Mercy James’e anneannesi ve amcaları baktı.

4 ÇOCUĞU VAR

Ancak imkânsızlık nedeniyle aile Mercy’yi bir süre sonra Kondanani Çocuk Köyü’ne verdi. Mercy, Madonna’nın Afrika’dan evlat edindiği ikinci çocuk. Madonna’nın Rocco (10), kızı Lourdes (14) ve evlat edindiği David Banda (3) adında üç çocuğu daha var.

Haberin Devamı