Faik Gürses Madde madde
HABERİ PAYLAŞ

Madde madde

* Abdullah Avcı’nın tamir ve bakım servisi her Beşiktaş maçında devreye giriyor. En kötü oynadıkları maç sonrasına denk gelen Beşiktaş karşılaşması onlar için adeta bir ilaç. Belediye Teknik Direktörü, yine Beşiktaş’ın bütün çukurlarını kapamış, istinat duvarını da Almeida’nın çevresinde örmüştü. Serhat ve Vinicius her hava topunda Beşiktaş’ın en yüksek apartmanını işte bu ikili duvarla örerek kapattı.

* Belediye maça başlar başlamaz çok koşarak maçı kazanacağının işaretini verdi.

[[HAFTAYA]]

* Beşiktaş diğer maçlarının dışında o alışılmış hızlı oyununu oynayamadı. Daha doğrusu Belediye hiçbir alanda Beşiktaş’ın oynamasına müsaade etmedi.

Haberin Devamı

* Cenk mükemmel kurtarışlar yapsa da yediği goldeki hatası affedilemezdi.

* Aurelio’nun gereksiz şekilde faulü, zaten karşı kaleye gitmekte zorlanan Beşiktaş’ı tamamen tüketti. Schuster her türlü galibiyet araştırmasını yaptı, ama onun direktifleri Beşiktaş’ı hızlandırmaya yetmedi.

* 10 kişi kaldıktan sonra Belediye farka da koşabilirdi. İbrahim Akın, Tevfik Köse, Ali Güzeldal ve Gökhan Ünal’ın inanılmaz derecede kaçırdıkları gollerle Beşiktaş’ın oyun iştahını kabartamadılar bile.

* Orta alan ve ileri uç köprüsünü çok koşarak sağlayan Nobre’nin de oyundan alınışı, bir yerde Belediye’nin de işini kolaylaştırmış oldu. Schuster bu değişiklikle belki de Beşiktaş’ın yenilgisindeki başrolü oynadı.

* Belediye oyunu fazlasıyla kazanmayı hak etmişti. Beşiktaş ilerlemiş yaşına rağmen berabere kalıyordu, ama her maç sahne alan İskender’in şapka çıkartılacak golü 17’de 17’yi ikinci haftada bitirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder