Spor Lugano cezalı duruma düştü

Lugano cezalı duruma düştü

Paylaş
Lugano cezalı duruma düştü

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı derbi maçtan 0-0 eşitlikle ayrılan Fenerbahçe, aldığı 1 puanla puanını 17'ye yükseltti

Ligde 9 maçta 5 galibiyet alan Fenerbahçe, derbi mücadelesiyle birlikte beraberlik sayısını 2’ye çıkarırken, sarı-lacivertlilerin 2 de mağlubiyeti bulunuyor.

Kadıköy’de 5. haftada Beşiktaş derbisinden 1-1’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde de sahasında puan yitirerek 0-0’lık eşitliği bozamadı.

GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ

Beşiktaş derbisinde aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından 6. haftada Kasımpaşa’yı 6-2, 7. haftada Gençlerbirliği’ni 3-0 ve 8. haftada Konyaspor’u 4-1’lik skorlarla yenerek üç hafta üst üste kazanan Fenerbahçe, Galatasaray maçıyla üç maçlık galibiyet serisini de noktaladı.

İKİNCİ GOL ATAMADIĞI MAÇ

Sarı-lacivertliler, bu sezon 2. kez bir maçı gol atamadan tamamladı. Daha önce 4. haftada deplasmanda Kayserispor’a 2-0 yenildiği maçta gol atamayan Fenerbahçe, sarı-kırmızılı ekip karşısında da 90 dakikayı golsüz tamamladı.

Ligde bundan önceki 8 haftada attığı 24 golle, en golcü takım durumunda bulunan Fenerbahçe, Galatasaray karşısında gol yollarında etkili olamadı.

LUGANO CEZALI

Galatasaray karşısında sarı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Lugano, ligin 10. haftasında Bursaspor ile deplasmanda yapacakları maçta cezalı duruma düştü.

Ligde daha önce Kayserispor, Kasımpaşa ve Konyaspor mücadelelerinde sarı kartı bulunan Uruguaylı savunma oyuncusu, derbide bu sezon 4. sarı kartını gördü.

DİA KASIĞINDAN SAKATLANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Dia yerini Kazım’a bıraktı. Bir pozisyondan sonra kasığını tutarak, teknik heyete oyundan çıkmak istediğini bildiren Dia’nın yerine, 74. dakikadan itibaren Kazım görev yaptı.

LAZER EKSİK OLMADI

Fenerbahçe tribünlerinden Galatasaraylı futbolculara maç sırasında lazer ışığı tutuldu. Özellikle sarı-kırmızılı kaleci Aykut’un yüzüne lazer ışığı tutulduğu görüldü.

Daha önce Fransa’nın Marsilya takımında forma giyen Galatasaraylı Cana ve Fenerbahçeli Niang, ezeli rakiplerin derbisinde birbirlerine rakip oldular.

Haberin Devamı