Spor Listede Gökhan Gönül de var

Listede Gökhan Gönül de var

Paylaş
Listede Gökhan Gönül de var

Arda'yla anlaşma sağlayan Atletico Madrid, Gökhan Gönül'e de kancayı taktı

Atletico Madrid kulübünün sahibi Miguel Angel Gil ile menajer Jorge Mendes, dün Türkiye'deydi. Herkes 'Arda Turan transferi için geldiler' derken, İspanyolların Arda'nın yanı sıra Gökhan Gönül için de temaslarda bulunacağı ortaya çıktı.

Arda'nın transferini 12.5 milyon Euro bonservis bedeliyle bitiren Atletico Madrid'in, Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Gökhan Gönül için de 10 milyon Euro önereceği ve Gil'in bu futbolcuyu A.Madrid formasıyla görmeyi çok istediği kaydedildi.

Bir süre önce menajerini değiştirip Arda'nın da menajeri olan Ahmet Bulut'la çalışmaya başlayan Gökhan Gönül, bu konuda kararı tamamen Fenerbahçe'ye bırakmış durumda.

Ahmet Bulut'un, hem İspanyol kulüpleriyle çalışan menajer Jorge Mendes'le hem de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la arasının iyi olması, pazarlıkların çözüme ulaşabilme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

OFTAŞ'TAN MADRİD'E

Gençlerbirliği OFTAŞ takımından 2007 yazında Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül, yürekli futboluyla kısa sürede sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi oldu.

Fatih Terim tarafından Milli Takım'a da alınan 27 yaşındaki oyuncu, Milliler'in son Avusturya maçında 2. golü atmıştı. Gökhan için A.Madrid'in yanı sıra Barcelona, Real Madrid gibi kulüplerin de adı geçmişti.

Haberin Devamı