Kültür - Sanat Liseli müzisyenler Karşıyaka’da yarışıyor
Paylaş
Liseli müzisyenler Karşıyaka’da yarışıyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ’Liseler arası Müzik Yarışması’nın finali yarın (01.03.2017) yapılacak.

Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda, saat 17.00’de başlayacak final heyecanında, elemeleri geçen 10 okul, derece için yarışacak. İlk 3’e giren gruplara toplam 16 bin lira para ödülü dağıtılacak.

"Final heyecanı yaşanacak"


Lise çağındaki gençleri kültür-sanat faaliyetlerine yönlendirmek ve yeteneklerini sergilemelerine fırsat tanımak amacıyla bu yıl 3’üncü kez düzenlenen Karşıyaka Belediyesi Liselerarası Müzik Yarışması’nda final heyecanı yaşanacak. Bu yıl 56 okulun başvurduğu yarışmada, final performansları 1 Mart Çarşamba günü (yarın), saat 17.00’de, Bostanlı Suat Taşer Açık hava Tiyatrosu’nda halka açık olarak yapılacak.



Müziğe sevdalı gençler; Teyfik Rodos, Evrim Özkaynak, Sabri Tuluğ Tırpan, Oğuz Kaplangı ve Esen Şeyda Özkulalı’dan oluşan jüri ile izleyiciler önünde sahneye çıkacak ve dereceye girebilmek için yarışacak. Birinci seçilecek grup 8 bin TL, ikinci 5 bin TL, üçüncü de 3 bin TL para ödülünün sahibi olacak. Ödül töreni ise aynı gün saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı