Spor Lille farkı açıyor

Lille farkı açıyor

Paylaş
Lille farkı açıyor

Fransa Ligue 1'de 22. haftada lider Lille, Auxerre ile 1-1 berabere kalmasına rağmen, 2. sıradaki Paris Saint Germain ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı

Lille, deplasmanda Auxerre ile oynadığı maçta golcüsü Moussa Sow’un 9. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Auxerre’in 86. dakikada Dariusz Dudka ile bulduğu golle maç 1-1 sonuçlandı.

Son dakikalarda yediği golle 2 puan kaybeden Lille, puanını 42’ye çıkardı. Tarihindeki 3. şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Lille, bu sonuçla yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

PSG DEPLASMANDA TEK GOLLE YENİLDİ

Liderin takipçisi 2. sıradaki Paris Saint Germain ise haftanın üst sıraları yakından ilgilendiren maçında Rennes’e deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve 37 puanda kaldı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Maçı 19. dakikada Yacine Brahimi’nin golüyle kazanan Rennes de puanını 37’ye çıkararak Paris Saint-Germain’in ardından averajla 3. sıraya yerleşti.

LYON 6. SIRAYA GERİLEDİ

Geçen haftayı 3. sırada tamamlayan Lyon ise, sahasında Bordeaux ile 0-0 berabere kalarak, 35. puanla 6. sıraya düştü. Çok kötü bir sezon geçiren Monaco, Toulouse deplasmanından da puansız döndü. 2-0 yenilen Monaco, 21 puanda kaldı ve 19. sıraya düştü.

TAKIMI ZİRVEDE KENDİ KRALLIKTA

Ligde gol krallığı yarışında Lille’den Sow, 16 golle ilk sırada. Sow'u 13 golle PSG'li Nene ve 11 golle Caen'den Youssef El Arabi takip ediyor.

Haberin Devamı