Spor Ligler start alıyor

Ligler start alıyor

Paylaş
Ligler start alıyor

Süper Lig ile birlikte, Avrupa'da 5 ülkede daha ligler bu hafta başlıyor

2013-2014 SEZONU BAŞLIYOR

Süper Lig’de 16 Ağustos Cuma günü saat 21.45’te oynanacak Medical Park Antalyaspor-Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayacak ilk hafta heyecanı, 19 Ağustos Pazartesi günü son şampiyon Galatasaray ile Gaziantepspor arasındaki müsabakayla sona erecek.

Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da 5 ülkede daha 2013-2014 sezonu maçları bu hafta start alacak. İngiltere (Premier League), İspanya (La Liga), Portekiz (Liga Zon Sagres), Yunanistan (Super League) ve Malta’da (BOV Premier League) futbolseverler sezonun ilk maçlarını takip edebilecek.

İngiltere’de ilk olarak 17 Ağustos Cumartesi günü Liverpool-Stoke, İspanya’da Real Sociedad-Getafe, Yunanistan’da Atromitos-Ergotelis, Malta’da ise Rabat Ajax-Birkirkara maçları yapılacak. Portekiz’de ise sezonun ilk müsabakası 16 Ağustos Cuma günü Ferreira ile Braga arasında oynanacak.

Lig heyecanının bir sonraki hafta başlayacağı İtalya’da müsabakalar 24 Ağustos Cumartesi günü Verona-Milan maçıyla başlayacak. Avrupa’da Almanya ve Fransa liglerinin ilk haftası geride kalırken, Hollanda’da 2, Belçika’da 3, Rusya’da ise 4. hafta müsabakaları geçen hafta oynandı.

Haberin Devamı

AA