Spor Liderliği evinde kaybetti

Liderliği evinde kaybetti

Paylaş
Liderliği evinde kaybetti

Süper Lig'de Kayserispor ile evinde 3-3 berabere kalan Trabzonspor, iç sahada kaybettiği puanlarla liderliği, averajla Fenerbahçe'ye kaptırdı

Bordo-mavililer, buna karşın moral bozmadan şampiyonluk yarışına devam etmek istiyor. Ligin ilk yarısını 42 puanla Bursaspor’un 5 puan, Fenerbahçe’nin de 9 puan önünde kapayan bordo-mavililer, ikinci yarıda 6 maçta kaybettiği 9 puan ile büyük bir avantajı şampiyonluk yolunda değerlendiremedi.

Ligin ikinci yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Ankaragücü ile 1-1, Antalyaspor ile 0-0, Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Karadeniz ekibi, 6 puan kaybetti.

Deplasmanda ise sahasına oranla daha başarılı bir performans gösteren bordo-mavililer, Fenerbahçe’ye 2-0 yenilirken Manisaspor’u 2-1, Sivasspor’u da 3-2 yenmeyi başardı, böylece Trabzonspor iç sahada 6 puan kaybederken, deplasmanda sadece 3 puan bıraktı.

ŞENER: SONUNA KADAR YARIŞTAYIZ

Kulüp başkanı Sadri Şener, Kayserispor beraberliğinin her şeyin bittiği anlamına gelmeyeceğini belirterek, "Hatalarımız tabi ki var. Bunları gidermeye çalışacağız. Daha önümüzde çok maç var. Şampiyonluk yarışına sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

HAKEMDEN ÖZÜR DİLEDİ

Şener, dünkü Kayserispor maçında tribünlerden atılan bir cisim sonucu kaşının üstü yarılan hakem Yunus Yıldırım’dan özür dileyerek, "Bizim lehimize, aleyhimize maçlarda kararlar olabilir ama ben hiçbir zaman hakemlerle maç kazandık veya kaybettik demedim. Yunus’a üzüldüm. Onla ilgili de bir ceza gelir. Şampiyonluğa oynayan takıma yakışmayan bir şeydi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı