Ekonomi Lezzetli markaların İzmir'deki merkezi Port Bornova

Lezzetli markaların İzmir'deki merkezi Port Bornova

Paylaş
Lezzetli markaların İzmir'deki merkezi Port Bornova

16 bağımsız işyerinden oluşan Port Bornova'da kiralamaların devam ettiğini belirten Latif Aydemir, "Türkiye'de ilk olacak ve ünlü markaları buluşturacak Port Bornova, karlı yatırımın da adresi olacak" dedi

Türkiye'nin yükselen yıldızı İzmir'in gelişen ve genç nüfusa sahip dinamik ilçesi Bornova'da kente değer katacak çok özel bir proje hayat buldu. 16 bağımsız işyeri ve farklı mekanı barındıran "Port Bornova" projesinde kiralamalar devam ediyor. Çevre yolunun yanı başında ve Forum Bornova AVM'nin tam karşısında olması nedeniyle büyük bir ulaşım kolaylığı sağlayan Port Bornova, İzmir'in lezzete açılan kapısı olmaya da şimdiden aday. Port Bornova'nın yapımını, ülkemize çok önemli projeler kazandıran inşaat sektörünün tecrübeli isimleri Latif Aydemir ve Eren Altay gerçekleştiriyor.


EZBER BOZACAK


İzmir'in yeme-içme ve eğlence kültürüne bambaşka bir boyut kazandıracak olan Port Bornova, 15 dönüm alan üzerine inşa edildi ve her işyerine özel asansör, çocuk ve eğlence odalarının yanısıra müdavimlerine vale ve geniş otopark avantajları da sunayor. Port Bornova'nın sunduğu olanaklarla karlı yatırımın adresi olacağını belirten Aydemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aydemir, "Yaşamı kolaylaştırıcı her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyip uyguladık. Bornova, İzmir ve Ege böylesine bir projeye layık. Kentimizin kalkınmasına katkı koyacak, ezber bozacak ve yeme-içme mekanlarıyla ilgili alışkanlıkları değiştireceğine inandığımız Port Bornova'nın çok sevileceğini biliyoruz. Genç ve gelişen bir ekonomiye sahip ülkemize, bu tarz projelerle hizmet etmeyi sizlerin desteğiyle sürdüreceğiz" diye konuştu.

SÜPRİZ MARKALAR


İnsanların sadece yiyip içebilecekleri değil, aynı zamanda gezip eğlenebilecekleri bir alan tasarladıklarını, bu yüzden de metrekareleri geniş tuttuklarını belirten Aydemir, "Bornova, İzmir’in en eski yerleşim yeri. İzmir’e bu güzel yeri kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 16 tane işyerimiz kiralama usulü ile veriliyor. Sürpriz markalar şimdiden yerini ayırttı. İzmir gibi Türkiye'nin parlayan yıldızı bir kentte karlı bir yatırım yapmak isteyen yatırımcıları bekliyoruz. Seçici davranmaya özen gösteriyoruz. İzmir’in nüfusu 4.5 milyon. Burada her kesime hitap edecek mekan olacak. Farklı lezzetleri bir araya getiriyoruz. Anahtar teslimi ile beraber projenin maliyeti 40 milyon lirayı bulacak. Böyle bir projeyi Türkiye’de duymadım. Türkiye’de bir ilk olacak" diye konuştu.

Port Bornova'nın özellikleri

*15 bin metrekare alan
*6 bin metrekare bodrum kat
*16 bağımsız işyeri
*Üstü açık teras kat
*Her iş yerine özel asansör
*Bodrum katta çocuk ve genç eğlence odaları
*Vale ve geniş otopark hizmeti

Haberin Devamı