Yemek Lezzet şöleni

Lezzet şöleni

Paylaş
Lezzet şöleni

Steakhouse konseptinin öncülerinden Günaydın, eşsiz spesiyalleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor

Et konusundaki uzmanlığı ve en yüksek kalitedeki ürünleri ile Günaydın Steakhouse, kendine has yorumuyla hazırladığı eşsiz lezzetlerle fark yaratmaya devam ediyor. Özenle seçilmiş kaliteli etleri dinlendirildikten sonra doğru pişirme teknikleri ile hazırlayan Günaydın Steakhouse, ahşap ağırlıklı, konforlu atmosferinde tüm misafirlerine keyifli bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Günaydın’ın imza lezzetleri arasında Dallas Steak, New York Steak Dry, T-Bone Steak, Steak Spaghetti ve Kuzu Kafes bulunuyor. Lezzetleri ile fark yaratan bu alternatiflere taze içeriklerle hazırlanan Tulum Peynirli Yeşil Salata, Çoban Salatası ve Roka Parmesan Salatası eşlik ediyor. Katmer ve havuç dilim baklava yemeği sonlandırmak için klasikleşen tatlılar arasında yer alıyor.

Günaydın Steakhouse İstanbul ve Ankara’daki şubelerinde paket menü servisinin yanı sıra kasap bölümünden çiğ et satışı da gerçekleştiriyor. Yıllardır süregelen uzmanlığı ile Türkiye’de et severlerin ilk tercihi olan Günaydın, deneyimli ekibi ve benzersiz lezzetleri ile misafirlerine her zaman en iyisini sunmaya devam ediyor.

Haberin Devamı