Spor Lemerre ve Özat'la imza atıldı

Lemerre ve Özat'la imza atıldı

Paylaş
Lemerre ve Özat'la imza atıldı

Ankaragücü, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız teknik adam Roger Lemerre ve yardımcısı Ümit Özat'la resmi sözleşme imzaladı

aray Tesisleri’nde düzenlenen ve kulüp başkanı Ahmet Gökçek’in yanı sıra bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Fransız teknik adam ile 6 ay ve ardından 1 yıl da opsiyonlu olmak üzere resmi sözleşmeye imza atıldı.

Törende ilk olarak söz alan kulüp başkanı Ahmet Gökçek, uzun süredir teknik direktör arayışında olduklarını, son olarak da Roger Lemerre ve Ümit Özat ikilisinde karar kıldıklarını belirterek, "(Türkiye’nin gücü Ankaragücü) sloganımızı, gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

LEMERRE: YETENEKLERİMİZİ ORTAYA KOYMA ZAMANI


Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü Roger Lemerre kendilerine sunulan olanaklarla en iyiyi yapmaya çalışacaklarını belirterek şöyle sürdürdü: "Ankara, büyük bir başkent. Daha önce iki kez Ankara’ya gelmiştim. Buradaki havayı tamamen Avrupai buluyorum.

Şimdi ekip ve yönetim olarak yeteneklerimizi ortaya koyma zamanı. İstanbul ile olan çekişmeyi biliyorum. Başarı için elimizden geleni yapacağız."

Lemerre, takımda birçok futbolcunun yer aldığının hatırlatılması üzerine ise "Çok kişiyi idare etmek zordur. Bu kadar kalabalık bir oyuncu grubunda, çekişme ve mücadele gücü düşer" dedi.

ÜMİT ÖZAT: ÇOK MUTLUYUM


Fransız hoca Lemerre’in yardımcılığını yapacak olan Ümit Özat ise 2.5 yıl aradan sonra tekrar Türkiye’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Hayatında hiçbir zaman plan ve program yaparak yaşamadığını, her zaman içindeki sesi dinlediğini vurgulayan Özat, şunları söyledi: "Başkanımız Ahmet Gökçek ile 10 yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Başkanımızın gözlerindeki başarıya ulaşma hırsı, Türkiye’ye dönmemde önemli rol oynadı.

Türkiye’de yardımcı antrenörlük yapmak istemiyordum. Hocamızın ismi, başarıları ve bana katacakları nedeniyle de bu teklife sıcak baktım. Ankaragücü’nün ve başkanımızın bendeki yeri ayrıdır. Güzel bir başlangıç yapıyoruz, umarım sonu da güzel olur."

2

Haberin Devamı