Spor Leipzig 75 milyon Euro'yu reddetti!

Leipzig 75 milyon Euro'yu reddetti!

Paylaş
Leipzig 75 milyon Euro'yu reddetti!

Liverpool, Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in inadını kırmayı yine başaramadı. Leipzig yönetimi, Liverpool'un Naby Keita için yaptığı 75 milyon Euro’luk son teklifi de geri çevirdi.

Liverpool, Leipzig'in orta sahadaki yıldızı Naby Keita'yı transfer etmek için bir kez daha Alman kulübünün kapısını çaldı. Kırmızılar, tekliflerini 75 milyon Euro’ya çıkarmasına karşın, yine olumsuz yanıt aldı.

"PARA İÇİN SATMAYACAĞIZ..."


Bild gazetesine konuşan Leipzig'in sahibi Dietrich Mateschitz, "Para için güvendiğimiz hiçbir oyuncuyu satmayacağız. Liverpool, Naby Keita için 75 milyon euro önerdi. Teklifi düşünmeden geri çevirdik. Keita'nın bizimle saygı duyması gereken bir kontratı var. Onu satmamız sadece taraftarımızı üzmekle kalmaz, birçok talibi olan Timo Werner gibi oyunculara da yanlış mesaj verir" diye konuştu.

Dietrich Mateschitz 'in bu sözlerinin ardından Liverpool Menajeri Jurgen Klopp’un Keita transferini rafa kaldırması bekleniyor.

Kırmızıların şu ana kadar kadrosuna sadece Muhammed Salah ve genç İngiliz oyuncu Dominik Solanke ile takviye etmesi taraftarda rahatsızlık yaratmış durumda.

(Ntv Spor)

Haberin Devamı