Yaşam Lancia Hard Black göz dolduracak!

Lancia Hard Black göz dolduracak!

Paylaş
Lancia Hard Black göz dolduracak!

İstanbul Auto Show'da Lancia Delta Hard Black, Lancia Delta 1.8 200 HP Otomatikve Lancia Ypsilon 1.3 75 HP Multijet Otomatik gibi modelleri yer alacak.

Lüks kompakt sınıfın en konforlu temsilcisi olarak ön plana çıkan ve Ocak-Temmuz döneminde 200 adetlik satışa ulaşan Lancia’nın Delta modelinin yeni sıralı otomatik şanzımanlı ve 200 HP’lik turbo motorlu versiyonu satışa sunuldu. “En Hızlı Lancia Delta” unvanına sahip Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, 35 bin 950 Euro’luk anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor. 200 HP’lik turbo motoru ve sıralı otomatik 6 ileri şanzımanıyla ön plana çıkan Lancia Delta’nın en performanslı versiyonu, 17 inçlik alaşım jantlardan çift iklimlendirmeli otomatik klimaya, ESP ve 6 havayastığından Hill Holder’a kadar genişleyen güçlü standart donanımı ile de farkını ortaya koyuyor.

Parlak Siyah Tavan ve Mat Siyah Gövde Renkli Lancia’nın Seri Üretim İlk Otomobili

Haberin Devamı

Lüks kompakt sınıfın en yeni ve sıradışı temsilcisi olarak ön plana çıkan Lancia’nın Delta modelinin “Hard Black” adı verilen özel serisi Türkiye’de satışa sunuldu! 29 bin 950 Euro’dan satışa sunulan Lancia Delta Hard Black, parlak siyah tavana ve aynı zamanda mat siyah gövde rengine sahip Lancia’nın ilk seri üretim otomobili unvanına sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Sadece 1.6 litre 120 HP Multijet ve Selectronic otomatik şanzıman kombinasyonuna sahip olacak biçimde ithal edilen Lancia Delta Hard Black, ESP ve 6 havayastığından Reaktif süspansiyon sistemine, Blue&Me paketinden arka park sensörlerine, Alcantara/deri spor koltuklar ve 17 inçlik alaşım jantlardan çift iklimlendirmeli otomatik klimaya kadar zengin standart donanıma özellikleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı