Magazin ‘LAF BENDE KALMASIN’ MAGAZİN GÜNDEMİNE SES GETİRİYOR

‘LAF BENDE KALMASIN’ MAGAZİN GÜNDEMİNE SES GETİRİYOR

Paylaş
‘LAF BENDE KALMASIN’ MAGAZİN GÜNDEMİNE SES GETİRİYOR

Lifetime TV’de ekranlara gelen ve magazin gündemini oluşturan “Laf Bende Kalmasın” programı Yeşim Salkım, Mehmet Coşkundeniz ve Elif Güvendik ile ekranların gözdesi olmaya devam ediyor. Magazin konularını derinlemesine konuşan ve konuşturan program hafta içi her sabah 09:00’da izleyicisiyle buluşuyor.

Yeni başlamasına rağmen magazin gündemine oturan, ekranların sevilen programı “Laf Bende Kalmasın” renkli, sıcak, samimi sohbeti ile evlere konuk oluyor. Yeşim Salkım, Elif Güvendik ve Mehmet Coşkundeniz’in yer aldığı “Laf Bende Kalmasın” programı konu ve konuklarıyla magazin gündemini oluşturuyor.
Laf Bende Kalmasın, günün magazin olaylarını, konunun muhatabı ünlü konuklarıyla derinlemesine irdeleyerek, soruların yanıtlarını programda buluyor. Laf Bende Kalmasın samimi tarzıyla sabah programlarının vazgeçilmezi…
Lifetime TV, tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde yayın yapan dünya devi A&E Networks’ün kanallarından birisi olarak seyircisine ulaşıyor.

Lifetime’ın yeni sezon programları:
Project Runway: (Aralık)


TELEVİZYON EKRANLARININ EN ÇOK SEYREDİLEN YARIŞMA PROGRAMI OLAN MODA/STİL YARIŞMALARININ TÜM DÜNYADA ÖNCÜSÜ ; PROJECT RUNWAY ,SEKSİ TOPMODEL HEIDI KLUM SUNUMU İLE Lifetime tv’de…

Tüm dünyada büyük ses getiren, Lifetime'ın , Emmy tarafından aday gösterilen reality yarışma serisi Project Runway, daha önce hiç yayınlanmamış yepyeni bölümleriyle 24 Kasım’da saat 18:45 de Lifetime tv ekranlarında başlıyor….

Pawn Stars: (Ocak)


Lifetime tv KANALININ EN ÇOK İZLENEN PROGRAMLARINDAN STORAGE WARS TARZI SEVENLERE MÜJDE, TÜM DÜNYADA SIKI TAKİPÇLERİ OLAN PAWN STARS OCAK AYINDA Lifetime TV’de İLK DEFA YAYINDA…..

3 Nesil’dir Las Vegas’da rehin dükkanı işleten Harrison ailesinin yaşam hikayelerinin anlatıldığı Pawn Stars’da; Dede Richard, oğlu Rick ve torunu Corey’nin işleri nasıl birlikte yürüttükleri, yaşadıkları çatışmalar ve aralarındaki kuvvetli bağın anlatıldığı programda ailenin karanlık dünyadan renkli müşterilerin getirdiği nesnelerin değerini dikkatle değerlendirmek için keskin göz becerilerini kullanarak rehin alma işiyle yaşamaları ve nefes almaları anlatılıyor.

Lifetime; Türksat 4A uydusu (ücretsiz), Digiturk 52. D Smart 37. KabloTV 48. Tivibu 61. Turkcell TV+ 31. Filbox 30. Kanalda! www.lifetimeturkey.com

Haberin Devamı