Tuğçe Özcan Lady Gaga’nın muhteşem değişimi
HABERİ PAYLAŞ

Lady Gaga’nın muhteşem değişimi

Haberin Devamı

EN BELİRGİN DEĞİŞİM BURUN

Lady Gaga değişimi hakkında en çok tartışılan öncesi sonrası resmi ilk gördüğümden beri biraz şüphe ile yaklaşıyorum. Zira aşağıda gördüğünüz fotoğrafta değişimin boyutlarını ilgi çekici kılmak için Gaga’nın eski burnu ile bir miktar oynanarak onu daha büyük yapmış olmalılar.

Lady Gaga’nın muhteşem değişimi


Bu yüzden Gaga’nın daha önceki yıllarda çekilmiş bir fotoğrafının kıyaslama için daha doğru olacağı kanısındayım.

Lady Gaga’nın muhteşem değişimi

Lady Gaga bir rivayete göre yüzü için yaptırdığı işlemlere 15.000 dolar harcamış. Kendisinin bu tür haberlere hiçbir zaman tam bir yanıt vermemiş olması, bütün haberlerin rivayet’ten öteye geçemeyişine neden oluyor. Gerçek şu ki; Lady Gaga artık çiğ etten kıyafetler giyen çirkin ördek yavrusu değil, kuyruklu tuvaleti içinde bile asi tavrından ve aykırı karakterinden ödün vermeyen bir asil. Peki bu değişim nasıl oldu?

YÜZÜ İNCELEYELİM

Kendisi istediği kadar yalanlasın, burnundaki değişim yüz hatlarının bebeksi görünmesinde müthiş etkili oldu. Kemerleri gizlemek ameliyatsız olarak dolgu ile mümkün, ama Gaga’nın birçok fotoğrafında burnun küçülmüş olduğu da bariz şekilde görülüyor. Bu da Gaga için Rinoplasti yaptırdığı yönündeki şüpheleri arttırıyor.

Elmacık kemikleri güzellik algısında çok önemli. Dünden bu güne dünyayı güzelliği ile sallayan isimlere dikkat edin, hepsinin elmacık kemikleri belirgin ve çıkıktır. Doğuştan bu şahane özelliğe sahip olmayanlar içinse 1 tüp dolgu ve iyi bir plastik cerrah bu işi çözmeye yetiyor. Gaga’nın yüzündeki burun, elmacık kemiği ve çene aksı belli ki işinin ehli bir deha tarafından planlanmış.


Lady Gaga’nın muhteşem değişimi

ÇENE ESTETİĞİ SON DÖNEMDE GİDEREK POPÜLER OLDU!

Gaga’nın önceki resimlerinde de çene çıkıklığı belirgin, ama yapılan ufak rötuşlarla çene hattı Gaga’nın yüzü ile iyice karakterize edilerek ön plana çıkarılmış. Ben çıkık çenelerin hastasıyım, gerçekten yüz ovalinde karakterli bir çene duruşunu çok beğeniyorum. Önceleri kulağa hayli garip gelen çene estetiği son günlerde sıkça talep edilir oldu. Kullanılan dolgularla çene hattınızı bir miktar daha çıkık hale getirmek mümkün. Etkisi ortalama 1 yıl kadar devam eden bu çene dolgularının ömürlük olan uygulaması da var; o da çene implantı. Genel anestezi altında yapılan bir operasyonla çene kemiğine bir implant yerleştirerek yüz ovalini belirginleştirmek mümkün.

Lady Gaga’nın muhteşem değişimi

OLMAZSA OLMAZLAR

Artık sadece göz önünde olan insanlar için değil, kendine bakan birçok kadın için bazı şeyler “olmazsa olmaz” statüsüne girdi. Örneğin botoks, artık bir makyaj bazı gibi yaşlanmanın önüne geçmek isteyenlerin yılda iki kere rutin olarak yaptırdıkları bir işlem. Gaga’nın da olmazsa olmazının mikro botoks ve ışık dolgusu olduğunu düşünüyorum. Gözaltlarındaki aydınlık ve pürüzsüz hal ve cildinde tek bir çizgi bile bulunmayan porselen görünüm de bu tezimi doğrular nitelikte.

Lady Gaga’nın muhteşem değişimi

KİLO ALIP VERME MEME SARKMASINI HIZLANDIRIYOR

Lady Gaga’nın hayranları onun ip gibi zayıf hallerini de, balık etinden hallice göbeği yağ bağladığı günlerini de çok iyi biliyor. Kilo alıp vermeler meme deformasyonunun çok daha hızlı yaşanmasına neden oluyor. Ne yazık ki sarkmış ve içindeki dolgunluğunu kaybetmiş bir memenin sporla eski diriliğini yeniden kazanması da çok mümkün değil. Ancak estetik cerrahi de bunun da çözümü basit.

TEPEDEN TIRNAĞA BAŞKA BİR GAGA

Lady Gaga değişimini makyajında kullandığı teknikler ve kıyafetlerindeki stil ile de zirveye taşıdı. Artık çok daha soft, çok daha şeffaf duran bir makyaj kimliği var. Burun ve çene hattını makyajındaki kontürlerle de çok iyi bir şekilde destekliyor.
Saçlarına Hollywood tarzında yaptığı şekiller, cesur kesimli göz yormayan klas stiller ve göz alıcı mücevherlerle Gaga adeta sadeliğin zamansız güzelliğini gözler önüne seriyor.

Lady Gaga’nın muhteşem değişimi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder