Samet Aybaba Kuzey yıldızı
HABERİ PAYLAŞ

Kuzey yıldızı

Haberin Devamı

Fenerbahçe dün kazanmak için gerekli olan her şeyi yaptı... İyi savunma yaptı, rakipten dönen topların hepsini kazandı, ayağa çok iyi pas yaptı, kenarları çok iyi kullandı... Sarı-Lacivertliler tüm bunların yanı sıra olağanüstü istekli ve diriydi. Kanarya’nın tek eksiği ise yapılan bu kadar güzel işler sonunda golü atacak oyuncusunun olmayışıydı.

Bienvenu, çok iyi niyetli, istekli, koşuyor, mücadele ediyor; ama hepsi o kadar... Yetenekleri sınırlı... Onun yerine oyuna giren Recep Niyaz kabiliyetli bir genç... Önemli yerlere gelecek. Ancak dünkü maçın atmosferinin altından kalkacak tecrübeye sahip değil. Stoch forvet arkasında oynadı... Kuşkusuz iyi bir futbolcu, fakat en büyük eksiği ara pası atacak özelliklerinin bulunmayışıydı.
[[HAFTAYA]]

Stoch ne zaman kanatlara gitti, daha tehlikeli ve vurucu oynamaya başladı. Stoch’un yerinde Emre oynasaydı, çok daha olumlu işler yapardı. Alex’in olmayınca ara pası organizasyonu sekteye uğruyor. Ve Caner Erkin... Dün maçı koparan isimdi... Mücadele etti, gol attı, mutlak gol tehlikelerini yerinde müdahaleleri ile önledi, son golden önceki faulü kazandıran adamdı.

Fener rahat kazanacağı maçı, ikinci golü bulamayınca son dakikalara bıraktı... Ancak maç kesinlikle Fener’in hakkıydı. Benim için büyük takımlarda oynamayı hak eden her futbolcu bir yıldızdır. Fenerbahçe ise kuzey yıldızını kaybetti, rahmetle anıyorum...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder