Gündem Kuyumcuda çatışma: 1 ölü

Kuyumcuda çatışma: 1 ölü

Paylaş
Kuyumcuda çatışma: 1 ölü

Ümraniye'de soygun için kuyumcu dükkanına giren bir kişi ile içerdekiler arasında çatışma çıktı. Çatışmada soyguncu yaralandı, kuyumcunun babası ise hayatını kaybetti

Olay yerine gelen polislerden biri de yaralı soyguncu ile boğuşurken eline kırdı. Soyguncu olduğu ileri sürülen Uğur K. (28), bugün saat 15.30 sıralarında, Yukarı Dudullu Mahallesi, Acısu Caddesi, No 63/B’deki Kuyumcu Metin’e geldi.

Uğur K., dükkanın sahibi Metin Yılmazer’den altınları istedi. Metin Yılmazer ile yanında bulunan babası Celal Yılmazer, Uğur K.’ya karşı çıktı. Bunun üzerine Uğur K. ateş etti.

Buna Metin Yılmazer de karşılık verdi. Çıkan çatışmada bir kurşun Metin Yılmaz’in 68 yaşındaki babası Celal Yılmazer’in kafasına isabet etti. Çatışmada Metin Yılmazer ile Uğur K. da ayağından yaralandı. İhbar üzerine polisler olay yerine geldi.

POLİS ELİNİ KIRDI

Ümraniye Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı polisler kuyumcu dükkana girdi. Bir polis yaralı Uğur K.’yı gözaltına almak istedi. Çıkan boğuşmada yere düşen polis de elini kırdı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kuyumcunun babası Celal Yılmazer’i hayatta tutmak için büyük çaba gösterdi. Sağlık ekipleri Celal Yılmazer’e 20 dakika kalp masajı yaptı. Ancak Celal Yılmazer kurtarılamadı.

Yaralı soyguncu Uğur K. önce ambulansla Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü daha sonra buradan ambulansla hastaneye sevk edildi.

Haluk ATALAY/DHA