Dr. Haydar Dümen Kuş yuvadan uçmadan...
HABERİ PAYLAŞ

Kuş yuvadan uçmadan...

Haberin Devamı

Kadınlar erkeklerin ilgisizliğinden, ilişki sonrası sırtını dönüp yatmasından yakınır. Bazen de işler tersine dönüyor. Kadın hemen uyuyor, erkek yalnız kalıyor. Bundan sıkılan erkek mutluluğu dışarıda arayabilir. Kuş yuvadan uçmadan önlem alın...

BÖYLE SORU YOK!

Çıplak görünce korktum

27 yaşında kızım. Duştan çıkınca sevgilimi çıplak gördüm. Penisi çok büyüktü. İlişkiden korkmaya başladım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Dikkat! Işıklar karartılsın, sözcüklere dikkat edilsin. Mesleki konuda önemli bir otopsi yapılacak ve yorumum örtülü olarak sunulacaktır. Sevgili okurum, ayağın mı kaydı, bilerek mi bastın bu çukura? Çukur az gelir, düştün bataklığa. Ya kaçacak ya da karanlığa şansının kapısını açacak ve “Ya Settar” deyip gözünü kapayıp üzerine atlayacaksın!!! Ayrıca sevgilinin genel yapısına da bakmalısın. Kumar oynayacaksın. Ya alışacaksın ya da yanacaksın. Film burada koptu, ışıklar karardı. Hocan dizginleri sana bıraktı.

Karım tatmin olmuyormuş

30 yaşında, 8 aylık evliyim. Cinselliği seviyorum ama eşim onu tatmin etmediğimi söyledi. Beni boşanmakla tehdit etti, ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, eskiden ‘Tarzan Zor Durumda’ gibi filmler vardı. Sonunda Tarzan daima kurtulur, paçayı kurtarırdı. Sen biraz zorlanacak, sonunda bindiğin evlilik dalını keseceksin. Böylece ayağını incitmeden, bacağını kırmadan atlayıp kurtulacaksın. Eşin belki orgazm olmayan tiplerdendir. Eğer suçu sana yüklüyorsa o da çözüm aramalıydı. Yani “Canımın içi, gidelim bir uzmana” demesi gerekirdi. Bu uzun yolun daha başında hak arama gelmişse akla, Tarzan gerçekten zor durumda!!!

Karım fantezilerden bıktı

25 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Her yatağa girişte, aklıma türlü türlü fanteziler geliyor. Karım bıktı, sırtını dönüp yatıyor. Derdime çare bulun.

CEVAP

Çareye bak çareye, hazır ol, selam çak çareyi bulan dahiye! Dört duvarın biri eşinin, biri kapı girişinin, öteki ikisi senin. Birinde sessiz ya da kulaklıkla izleyeceğin fantezi filmleri, ötekinde renkli, boy boy sınırı aşmış porno görüntüleri. Elinde yakını gören bir dürbün, dön aslanım yatakta dön, görüntüleri kaçırma! Karıcığın ne yapsın? Senden hayır yok. Midesinde asit çok, bakarsa şeytan aklına taş getiriyor. Çareyi arkasını dönüp yatmakta buluyor. Senin kararın, ya tedavi olmalı ya da bu bataklıkta kadını boğulmadan kurtarmalısın.

Kızdan şüpheleniyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk ilişkide kızlık zarı yırtılmadı. İkincisinde kanama olmadı. Kızlık zarı kalın ve esnek olsa da yırtılması gerekmiyor mu? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kalın değil, esnek. Neden şüphelendinm? Diyelim ki düşüncen doğru. Sen yaparken iyiydi sonra ne olacak?

Her gün ilişki istiyor

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıldır çıkıyoruz. 8 ay ben ilişkiye girmekten korktum. Son zamanlarda her gün birlikte olmak istiyor. Çok rahatsızım. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, harcama kendini. Ilımlı ve ağır bir tempo ile ilerleyin. Bu arkadaşlık evliliğe mi gider yoksa biter mi bilemem. Her ihtimali düşünerek hem iradenizi hem de yaşama sevincinizi dozunda kullanın.

İsteğim artıyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşımın elini tutsam cinsel isteğim artıyor. İlişkiye girdiğimizde ön sevişmede kız çabucak orgazm oluyor. Bu normal mi veya zamanla düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız sana enerji veriyor. Her şey yolunda. Zamanla ve birlikteliğiniz uzadığında bu sorunlarınız düzelecek. Zaten şu anda beklentilerinizi fazla körüklemeyin. Yani sınırı aşmayın.

Hiç zevk almıyorum

25 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımı uzun bir zamandan sonra gördüm ama hiçbir şey hissetmedim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, alışman, beklemen ve kendini yargılamaman gerekiyor.

Kız arkadaşım gebe kalır mı?

24 yaşındayım. 2 ay önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. 1 ay geçti ve adet gördü. Şimdi ise “Adet olamıyorum, hamile miyim?” diyor. Sizce hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, her kız gebelik testini bilir. Bir doktora gidip durumu öğrensin.

Kısır olur muyum?

18 yaşındayım. 2 yıldır mastürbasyon yapıyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, olmazsın.

Hevesim kalmıyor

2 yıllık evli kadınım. Ben çabuk orgazm oluyorum ve bir daha da ilişkiye girmek için hevesim kalmıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yazık erkeğine. Yani sen yemeğin tadına baktın, doydum dedin ve sofradan kalktın. Erkek aç. Ama kalkarken, eskilerin deyimiyle masadaki kaymak tabağını da kaldırdın. Aldın payını, çekildin. Ya adam karnı doymadı, dışarıda pasta yemeye kalkarsa. İşte felaket başladı. Nöbeti adama teslim et.

Penisim sorun yaratır mı?

24 yaşında, 78 kiloyum. Boyum da 1.84. Penisim 11-12 santim. Bu evliliğimde sorun olur mu? Hormon ilacının faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre penisin normal ve iyidir. Gerisi bizi ilgilendirmez, o yaşta sonra hormonla büyümediği gibi, hormonun da sana yararı olur.

Acaba uzar mı?

17 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Acaba penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir. Sana da yeter. Kafaya takacak bir sorun yok. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama. Yağ penisi bir parça da olsa yutmasın.

Evliliğim tehlikeye girer mi?

28 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim. 9 yaşında bir kızım var. Son 2 yıldır ilişkiye girer girmez boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Tedaviyi olacaksın, evliliğin kurtulacak. Bu açıdan mutluluğu bulacaksın. Bu konunun hekimleri bizler ne güne duruyoruz.

Kızlık zarı bozuldu mu?

19 yaşında kızım. 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Acaba kızlık zarımda bozulma meydana gelmiş midir?

CEVAP

Bozuldu yavrum, bozuldu. O zaten kendi diliyle sana konuşmuş, sana anlatmış. Olan olmuş, gerisi de sana kalmış.

Kadınların benden kaçtığını hissediyorum

35 yaşındayım. Penisimin boyu çok kısa. Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Bu yüzden kadınların benden kaçtığını hissediyorum. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilaca gerek yok. Penisin için anatomi kitapları normal diyor. Bekarsan evlen. Duygusal bakımdan mutlu ettiğin bir kadın asla boyla posla ilgilenmez. Penisin bize göre normal. İşi bu olan kadınlarla oynaşırsan onlar da seninle oynarlar.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl dağ başında da çalışır ama çalacak kavalı yoksa ne yapsın? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder