Siyaset Kurtulmuş'u eleştirirken takma dişi çıktı!..
Paylaş
Kurtulmuş'u eleştirirken takma dişi çıktı!..

Saadet Partisi il divan toplantısında Oğuzhan Asiltürk, Kurtulmuş ile birlikte hareket edenlere "Allah selamet versin" dedi. Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Hacıabdullahoğlu da Kurtulmuş'u eleştirirken takma dişleri ağzından çıktı.

Saadet Partisi'nde il divan toplantısı vardı. Erbakanların katılmadığı toplantıya Erbakan'ın en yakınındaki isimlerden Oğuzhan Asiltürk başkanlık etti.Saadet'te haftaya kongre heyecanı var. Ama ortada henüz aday yok. Asiltürk, Kurtulmuş hakkında da konuştu ama taraftarlarına "siz konuşmayın" dedi. Asiltürk, "Numan beyin yeni hareketiyle ilgili olarak Allah selamet versin diyorum. Aleyhlerinde bir konuşmadan kaçınıyoruz" diye konuştu. Asiltürk'ün "konuşmayın" öğüdünü tutamayanlar oldu.

Haberin Devamı

Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Hacıabdullahoğlu tam da Kurtulmuş'u eleştirirken takma dişleri ağzından çıktı. Hacıabdullahoğlu, dişlerini yerine taktı, konuşmasını öyle sürdürdü.

Ankara'da Saadet Partisi'nde il divan toplantısı sürerken, Saadet Partisi ile yollarını ayıran Numan Kurtulmuş da İstanbul'daydı. Kuracağı yeni parti için tarih verdi. Kurtulmuş Saadet Partisi'nden istifa eden 53 il başkanı ile 70'e yakın belediye başkanının da yeni partinin çatısı alıtna gireceğini söyledi. İstifaların yalanlanmasına ise "istifalar parti kayıtlarından görülebilir" dedi.

CNN TURK

startFlvPlayer("divFlvPlayer44177","44177","2010/10/11");