Dr. Haydar Dümen Kurtulmak kolay değil
HABERİ PAYLAŞ

Kurtulmak kolay değil

Haberin Devamı

Erkekler ergenlikte mastürbasyonla tanışıyor, yıllarca böyle devam ediyor ve ondan vazgeçemiyor. Evlense, karısına çok aşık olsa bile ilişkiden zevk almıyor. Beyler, mastürbasyona bağlanıp kalmayın. Kadınınızı üzmeyin ki yuvanız yıkılmasın...

BÖYLE SORU YOK!

Neden tatmin olmuyorum?

Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Birlikte olduğum kızlar beni tatmin etmiyor. Mastürbasyondan sonra tekrar tekrar istek geliyor. Ne olur yardım.

CEVAP

Değerli okurum, her şeyin azına hipo, çoğuna süper denir. Sen süperlik yarışına girmişsin. Şimdiden aklının yarısını da yemişsin. Geri kalanı da devşirmek için bana soruyorsun? İyi de yaşın kaç birader? Ben kime sesleniyorum. Hayali rüyalarla yorum mu yapacağım yoksa işime mi bakacağım? Bulmuşsun kızları, onlar yetmiyor, mastürbasyonu çay, kahve gibi içmişsin. Yardıma gelince; okuyup üfleyeyim mi ya da seni bir uzmana göndereyim mi? Önce aklını terbiye etsin, sonra sıra bana gelsin.


Acaba benimki yeterli mi?

21 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. Penisim ereksiyon olmadan 5-6 santim. Acaba ufak mı? Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum, normal mi? RUMUZ: GENÇ ADAM

CEVAP

Delikanlım, kilo kaç? Ereksiyon olmadan 5-6 santim ise, ideal boydur. Ereksiyonla 3 katı artsa ortaya çıkacak sayıya gururla sahip ol. Penis boyunu bırak, ona ileride partnerin karar versin. “Bana göre biraz büyük ama idare edeyim” diyecektir. Haftada 2-3 mastürbasyon gereklidir. Karşı cinsle deneme vaktidir. Başarısız olursan acemilikten üzülme. Başarırsan da kale fethetmiş kumandan gibi kasılma. Aradım taradım aykırılık bulamadım. Efendi, iyi yürekli, ailesini seven, geleceğe sağlam yürüyen bir genç çıktı karşıma, bu hayat helal olsun sana.

İstediğim hazzı alamıyorum

Defalarca mastürbasyon yapmama rağmen hiçbir zaman istediğim hazzı alamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yaşın ne değerli okurum? Orta okula yeni mi başladın, liseden tasdikname mi aldın? Şimdi zar atma saati. Defalarca günde 3 mü ya da haftada 5 mi, bu da önemli. Zevk almıyorsan tıpkı yemeğin tadı tuzu gibi etkilenme. Bunlar hayali resimler olsa da gerçekmiş gibi izlenimlerdir. Kuru kuru mastürbasyonun tadı da biraz tuzludur. Bana ne soruyorsun? Akıl sende, mekanizma sende. Peki ama ruh yani psikolojinin istekleri nerede? Bu da yerindeyse, yaşın da gelmişse yani 20 demişse, artık karşı cinsi yaşamaya sıra gelmiştir. Yolun açık olsun, çiçeklerin solmasın.

Eşimi mutlu edemezsem

24 yaşındayım. 5-6 yıldır her gün 2-3 sefer mastürbasyon yaparım. Bundan kurtulmak istiyorum. Ya eşime yetemezsem?

CEVAP

Değerli okurum, mücadeleye devam. Belki birkaç yıl böyle sürer. Mutlaka başaracaksın.

Ya dalga geçen olursa?

17 yaşındayım. 1.78 boyundayım, penisim 14 santim. Kızlar bunu umursamıyor ama biri dalga geçer diye korkuyorum. Cinsel organımın boyunu uzatmanın yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten uzun. 3-4 kilo verirsen 1 santim kadar kasık yağından kurtulursun. Hapla büyümez. Kendiliğinden büyüme artık sona ermiş. Aslan gibi delikanlısın. Hiç kimse senden kaçmaz.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla arada yakınlaşıyoruz. Bu sırada penisim sertleşiyor. Sevgilim fark edecek diye utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, doğal olan sertleşmesi. Bu yüzden “Utanıyorum” demen doğal değil. Çünkü sistemin özünde bunlar kural gibi olduğundan kızda bunu hissederse sana ne oluyor da utanıyorsun? Yani kızın yanındayken karnın guruldadı, ne yapacağız şimdi? Elinde mi? Yok.

Acaba normal mi?

26 yaşındayım ve 1.70 boyundayım. 102 kiloyum. Penisim 14 santim, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu kiloya ne istiyorsun? Keşke kilonu sorsaydın. Senin için daha iyi olurdu. Hareket et, az ye ki o yağlar erisin.

Başka ilişkide kan gelir mi?

Erkek arkadaşımla üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yoluyla birlikte olduk. Benden çok açık renkte biraz kan geldi. Çok korkuyorum. Acaba kızlık zarım zedelenmiş midir? Yırtılmış olabilir mi? Bir daha ilişkiye girsem kan gelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler. Sen sağlam durmayı başardığın sürece dert etmeye değmez.

Zarım yırtıldı mı?

21 yaşındayım. Nişanlım 23 yaşında. Geçen hafta sürtünme yoluyla sevişirken penisi biraz vajinama girdi. Kanama olmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki yırtılmadı. Bana göre de esnek. Evlendiğindeki kanama olup olmayacağını ne ben bilirim ne de sen bilirsin.

Sevgilim beni terk etti

20 yaşındayım, geçen yıl ilişkiye girdim, benden kan gelmedi. Sevgilimden beni terk etti. İleride evlendiğim zaman eşime ne diyeceğim? Ne olur bana bilgi verin.

CEVAP

Sevgili okurum, sadece “Esnek” diyeceksin. Kesinlikle esnek olduğuna inanıyorum. Ne iyi ne de kötü, komplekse girme. Sağlam dur ama bu böyle diye de onunla, bununla fazla deneme.

Diktirsek olmaz mı?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Zarım bozulacak diye korkuyorum. Diktirmek ne kadar mal olur?

CEVAP

Sevgili yavrum, büyük maceralara girmeye çalışıyorsun. Kızlık zarı esnek değilse bozulacak. Ne zaman evleneceğin belli değil. Belki de ilişki sürmeyecek. Sanırım ilişkiye devam edeceksin. Belki de birkaç erkek değiştireceksin. Kendine yazık etme.

Midem bulanıyor

Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Ne zaman sorun çıksa midem bulanıyor, kusuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hemen psikiyatri uzmanına gidip profesyonel yardım alman gerekecek. Yoksa evlilikteki mutluluğun sarsılabilir.

Erken boşalıyorum

40 yaşındayım, 14 yıllık evliyim. Evleninceye kadar hiçbir şekilde ilişkiye girmedim. Şimdiyse eşimle ilişkiden zevk alamıyor. Çünkü erken boşalıyorum. Bu durumun düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi çok erkek var. Ama bu işler de deneyimsiz olmuyor. 15 yaşında ergenliğe ermişsindir. Yaş olmuş 40. Arada geçen bir 25 yıl var. Bir bakıma cinselliğin yarı ömrü. Sen çok gerilerden işe başlayacaksın, önce cinselliğe alışacaksın. Nitekim 14 yıllık evlilik de bu alışkanlığı kırmaya yaramamış. Kadına da yazık olmuş. Doğa düzeninden sapınca bazı olaylarda geç kalınıyor. Bir uzman size çare bulmaya çalışır.

İhtimali var mı?

Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşamak istedik. Üzerimde iç çamaşırım varken cinsel organıma dokundu. İlk başta bir şey yoktu ama sonradan kan gelmeye başladı. Zarının bozulma ihtimali var mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, her yerde, her zaman ihtimaller vardır. İhtimallerin oranı konuşulur. Burada ben sadece orandan söz edebilirim. Bu oran yüzde 20’den fazladır.

GÜNÜN SÖZÜ

İftira yalanın çocuuğudur. Bu nedenle kanı bozuktur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder