Coşkun Türk Kurda sormuşlar...
HABERİ PAYLAŞ

Kurda sormuşlar...

Meşhur bir kıssadan hissedir... Kurda sormuşlar neden ensen kalın diye. O da cevap vermiş: Kendi işimi kendim görürüm. Trabzonspor, Eskişehir deplasmanında berabere kaldıktan sonra bu söz özellikle Fenerbahçe için geçerli. Çünkü bundan sonra kendi işini kendi görmeye devam ettikçe şampiyonluğa ulaşacak. Bucaspor maçında çok zor da olsa kendi işini kendi gördü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında daha kolay bir şekilde bu işi gördü. Neden mi daha kolay? Çünkü daha 2’nci dakikada Stoch’un golü Fenerbahçe’yi rahatlattı. O Stoch ki Gaziantep maçında sonradan oyuna girep 90+4’te gelen golle galibiyetin mimarı...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

O Stoch ki Buca maçında yine oyuna sonradan girip takımının mağlubiyetten galibiyete yükselmesinde başrolü oynayan isim... Ve tabii ki Alex. Teknik direktör Aykut Kocaman ne zaman onunla sorunlarını! halleti o zamandan beri Alex takımının ya kurtarıcısı ya rahatlatıcısı. Gökhan Gönül’ün nefis ortasına mükemmel bir kafa vuruşu yaparak maçı koparan isim oldu yine. İlk yarının bitiminde maç 2-0 olunca ikinci yarıda oyunu rölantide götürdü Fenerbahçe.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor artık tamamen Ziraat Türkiye Kupası finalini düşünüyor. Şampiyonluğu belirleyecek en önemli takım diye düşünüyordum ancak Fenerbahçe karşısında ortaya koydukları futbolla “Bana ne şampiyonluktan” havasındaydıylar. Ne İbrahim Akın ne Holosko ne Tum pek bir varlık gösteremediler. Fenerbahçe de karşısında çok fazla direnmeyen bir takım bulunca oyunu istediği gibi yönlendirdi. Sonuçta taraftarının müthiş desteğiyle ve Trabzonspor maçını düşünmeden Fenerbahçe bir engeli daha aştı. Bir kurt gibi kendi işini kendi görmeye devam ederse bu yolun sonu Fenerbahçe adına şampiyonluktur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder