Gündem Kundaklamalar yine devam etti...

Kundaklamalar yine devam etti...

Paylaş
Kundaklamalar yine devam etti...

Bahçelievler'de park halindeki 3 araç, Kadıköy'de ise 1'i minibüs 3 araç kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi

Olayı fark eden mahalle sakinleri araçlardaki yangını büyümeden söndürdü. Kadıköy’de ise 1’i minibüs 3 araç kundaklandı.

Haberin Devamı

Olay, saat 02.00 sıralarında Zafer mahallesi Doğru sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzlerini bir bez ile kapatan 2 kişi söz konusu sokağa gelerek park halindeki araçlara molotof kokteyli attı. Şahıslar eylemlerini gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçtı. Atılan molotof kokteyllerinin sesini duyan mahalle sakinleri sokağa çıktığında 3 aracın alev aldığını gördü. Vatandaşlar kendi imkânları ile alevler büyümeden yangını söndürdü.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. Polis vatandaşların verdiği eşkâller doğrultusunda failleri aramaya başladı. Mahalle sakinleri olay yerinden 2 kişinin kaçtığını, bunlardan birinin kadın olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kadıköy Rasimpaşa Duatepe sokak üzerindeki 1’i minibüs 3 araç kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Devriye gezen polis ekipleri olayı fark ederek itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri araçlardaki yangını söndürdü ancak minibüs kullanılamaz hale geldi. Olaydan sonra polis teyakkuza geçti. Yeni bir kundaklama olayını engellemek için şüpheli şahıslar üzerinde arama yapıldı.