Gündem Kundakçılar suçüstü yakalandı!

Kundakçılar suçüstü yakalandı!

Paylaş
Kundakçılar suçüstü yakalandı!

Kundakçılar suçüstü yakalandı!

Avcılar, Bağcılar ve Beyoğlu’nda park halindeki araçları kundaklamaya çalıştıkları öne sürülen terör örgütü PKK üyesi ve sempatizanı 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların son iki günde farklı ilçelerdeki 22 otomobilin kundaklanması olayıyla da bağlantısı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultanbeyli, Pendik, Zeytinburnu, Başakşehir, Şişli ve Beyoğlu’nda 22 otomobilin kundaklanarak yakılması olaylarının ardından çalışma başlattı. İstihbarat Şube Müdürlüğü yetkilileri Avcılar, Bağcılar ve Beyoğlu’nda da benzeri olaylar yaşanacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Avcılar’da 2, Bağcılar’da 2 ve Beyoğlu’nda 1 kişi olmak üzere sokak aralarında bulunan otomobilleri kundaklamaya çalıştıkları öne sürülen 5 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlıların terör örgütü PKK üyesi ve sempatizanı olduğu belirtildi. Zanlıların son iki gün içinde farklı ilçelerde 22 otomobilin yakılması olayıyla da bağlantısı olduğu öne sürüldü. Bu kişilerin yanlarında taşıdıkları bir bidon içerisinde 7 kilo 500 gram benzin, evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise 3 şişe, bez parçaları ile çok sayıda örgütsel dökümanlar ele geçirildi.

Haberin Devamı

Elvan EZBER/İSTANBUL, (DHA)