Gündem Küçükçekmece'de ceset aranıyor

Küçükçekmece'de ceset aranıyor

Paylaş
Küçükçekmece'de ceset aranıyor

Küçükçekmece'de ceset aranıyor

Avlanmak için dün Küçükçekmece Gölü'ne açılan iki arkadaşın botları alabora oldu. Gölde koybadan iki arkadaştan Nejat Parlak'ın cesedi bu sabah bulundu. Diğer kayıp Bülent Şimşek'in aranmasına ise devam ediliyor.

Haberin Devamı

Soğuksu Mevkii'nde, dün saat 22.30 sıralarında, botla açılan iki kişinin bir süre sonra ‘imdat’ çığlıkları duyuldu. Sesi duyanlar polise haber verdi. Polis, itfaiye ve kurtarma ekibi çağırdı. İtfaiye ve sivil savunmaya bağlı arama ve kurtarma ekipleri botlarla göle açıldı.

Yakınlarından kaybolan kişilerin oto elektrikçileri Nejat Parlak ve Bülent Şimşek olduğu belirlendi. İki arkadaşın dün saat 14.00 sıralarında göle açıldığı ve daha önce de gölde avlandığı anlaşıldı.

Gece görüş cihazlarının da kullanıldığı arama çalışmaları sonuç vermedi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir helikopter havadan arama çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 4 saat süren çalışmalara rağmen gölde bir ize rastlanılmadı.

Haberin Devamı

Arama çalışmalarına, sonuç alınamayınca 04.00 sıralarında ara verildi. Günün ağarması ile birlikte saat 07.00 sıralarında tekrar başlatılan aramada 29 yaşındaki Nejat Parlak’ın cesedi bulundu. Nejat Parlak, ayağına bir iple bağlanmış plastik ördeklerle denizden çıkardı. Bir yakını Nejat Parlak’ın cesedini görünce sinir krizi geçirdi.

Timur TARLIĞ/İSTANBUL, (DHA)