Gündem Küçük kızı erkeklere pazarladılar

Küçük kızı erkeklere pazarladılar

Paylaş
Küçük kızı erkeklere pazarladılar

Küçük kızı erkeklere pazarladılar

Bursa’da evden kaçan küçük kıza önce yemek verip ardından evlerinde misafir eden iki sevgili, daha sonra küçük kızı para karşılığı erkeklere pazarladı. Polis tarafından yakalanan iki sevgili tutuklanıp cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki M.T. yaklaşık bir ay önce evinden kaçtı. Bir parkta gezen, ‘Fuhşa teşvik’, ‘Fuhşa aracılık etmek’ suçlarından kaydı bulunan 20 yaşındaki Zuhal F. ile sevgilisi 24 yaşındaki Ferhat D. burada gördükleri M.T.’yi yardımcı olmak vaadiyle yanlarına alarak evlerine götürdüler.

M.T.’ye yemek veren iki sevgili küçük kızı 30 TL karşılığında erkeklere pazarlamaya başladı. Merinos Parkı civarında devriye gezen Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri daha önce tanıdıkları sabıkalı iki sevgilinin yanında küçük kızı görünce, durup kimliklerini sordular. M.T.’nin üzerinden nüfus kağıdı çıkmaması üzerine ekipler iki sevgiliyi gözaltına aldı, M.T.’yi ise Çocuk Şubesi’ne teslim etti.

Haberin Devamı

Emniyete getirilen M.T., psikolog gözetiminde verdiği ifadede kendisinin Zuhal F. ve Ferhat D. tarafından satıldığını anlattı. Bunun üzerine operasyon başlatan ahlak polisi, küçük kızla ilişkiye giren 7 kişiyi daha gözaltına aldı.

Polis, M.T.’yi ailesine teslim ederken adliyeye çıkartılan Zuhal F. ve Ferhat D. tutuklandı. Küçük yaşta kızla ilişkiye giren 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)