Türkiye (Son Dakika) Kucağında bebeğiyle can verdi

Kucağında bebeğiyle can verdi

Paylaş
Kucağında bebeğiyle can verdi

Gaziantep'te yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan kadın ile kucağındaki bebeği hayatını kaybetti

Selda Cihan’ın kullandığı otomobil, Üniversite Bulvarı Antepfıstığı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü önünde halk otobüsünden inip karşıya geçmeye çalışan Leyla Avcı (41) ve kucağındaki Nisa Nur Avcı’ya (2) çarptı. Annesiyle hareket etmeyen Emir Avcı (10) ise kazadan kurtuldu.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisiyle savrulan anne ve bebeği olay yerinde yaşamını yitirdi. Anne ile kızının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Yeşilkent Mezarlığında toprağa verildi.

Araç şoförü Cihan, gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MOTOSİKLETE SIĞMAYINCA HALK OTOBÜSÜNE BİNMİŞLER

Avcı ailesinin Konak Mahallesi’ndeki evinde büyük hüzün yaşandı. Leyla Avcı’nın, kızı Nisa Nur ve oğlu Emir Avcı (10) ile Karşıyaka Mahallesi’ndeki ablasının evine gittiği, eşi Ahmet Avcı’nın da daha sonra onlara katıldığı öğrenildi. Misafirlik dönüşünde Ahmet Avcı’nın motosikletle eve geldiği, motosiklete sığmadıkları için eşi ve çocuklarını halk otobüsüyle gönderdiği belirtildi.

Kaza sırasında annesinin yanında bulunan Emir Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüs durağında karşıya geçmeye çalışan annesinin kendisine "Emir" diye bağırdığını ancak kendisinin geçmediğini söyledi. Avcı, "Durakta durdum, geçemedim. Araba hızla geldi çarptı. Annem kanlar içinde kaldı. Kardeşim de yuvarlandı" dedi.

Haberin Devamı

Baba Ahmet Avcı, kaza sırasında annesinin yanında bulunan oğlu Emir Avcı'yı teselli etmeye çalıştı.

AA