Nedim Şener ‘Kripto FETÖ’cü’ oldum sonunda Elhamdüllillah!!!
HABERİ PAYLAŞ

‘Kripto FETÖ’cü’ oldum sonunda Elhamdüllillah!!!

Haberin Devamı

Cuma günü yayınlanan “PensilKonya” yazısı çok değişik tepkilere yol açtı.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın, Bylock kullanıcısı olduğu için gözaltına alınması, evinde ve işyerinde arama yapılması sonrası serbest bırakılması her kesim tarafından eleştirildi.

AKP Milletvekili Metin Külünk, “Ahmet Şan’ın arkasında kim var?” diye sordu.

Sadece Bylock kullanıcılarıyla irtibatı var diye insanların tutuklandığı bir ortamda, Ahmet Şan’ın serbest bırakılması elbette tepki çekiyor.

Aynı tepki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Kavurmacı’nın tahliyesi sonrası ortaya çıkmıştı.

Düğünden sonra açıklama

Başta Konya’daki yerel basında Ahmet Şan’ın eniştesinin Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek olması, AKP İl Başkanı Musa Arat ile geçmişteki iş ortaklığına dikkat çekiliyor. Tüm bunları Cuma günü “PensilKonya” yazımda anlatmıştım.

AKP Konya İl Başkanı Musa Arat, Ahmet Şan ortaklığı ve konu hakkındaki görüşlerini yazılı olarak gönderdi. Bir başka yazıda bunlara da değineceğim. Ancak beni şaşırtan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tepkisi oldu.

Davutoğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek’in oğlunun düğününe katıldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Hiç kimse Konya’nın adını tahrif ederek yazısına başlık atarak, bir takım terör örgütlerinin mekanlarıyla Konya’yı özdeşleştirme çabası içine girerek, Konya’nın onuruyla oynayamaz. Konya’yı hedef alanlar kripto FETÖ’cüler ve 28 Şubat zihniyetinin uzantılarıdır” demiş.

Adresin benim “PensilKonya” başlıklı yazım olduğu açık.

“Bu da geçer” diyelim

Bugüne kadar benim için çok şey söylendi.

“Ergenekoncu”, “terörist”, “solcu”, “AKP’li”, “CHP’li”, “faşist”, ama ilk kez hem de eski bir Başbakan “Kripto FETÖ”cü diyor.

Vardır herhalde bir bildiği, koskoca Başbakan, iftira atacak değil ya!

Ama olsun “Bu da geçer” diyelim.

Benim şaşırdığım asıl konu şu: “PensilKonya” başlıklı yazımda Bylock kullanıcısı olan Ahmet Şan’ın ve Konya’daki ilişkilerini konu almasına rağmen eski bir Başbakan olan Davutoğlu’nun yazıda adı bile geçmiyorken açıklama yapması.

Mesele Konya’yı, Konya’nın adını korumaksa benim de söyleyecek sözüm var.

Konya benim için hiçbir siyasi ve maddi çıkara tahvil edilmeyecek derecede kıymetli. Çünkü ben siyasetçi değilim. Konya’yı korumak hepimizin görevi elbette.

Ama bugün Bylock kullanıcısı biri arkası sağlam diye serbest bırakılıyorsa, Konya, “PensilKonya” haline dönmüşse siyasetçilerin oturup düşünmesi gerekir.

Konya’nın adını korumak istiyorsa yapılması gereken şey kripto olsun olmasın FETÖ’cülerin temizlenmesidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder