Spor Kredi kartına 6 taksitle kaleci

Kredi kartına 6 taksitle kaleci

Paylaş
Kredi kartına 6 taksitle kaleci

Türk futbol tarihinde eşine ender rastlanan bir transferi Bucaspor gerçekleştirerek belki de tarih yazdı

Bucaspor Teknik Direktör Samet Aybaba, devre arasında Bucaspor'un başına geçmiş, ancak gördüğü manzara karşısında da hayrete düşmüştü.

Bir önceki teknik direktörün yaptığı transferlerin takıma katkısı hemen hemen hiç bulunmayacaktı. Acilen transfere gerek vardı ancak, kulübün de içinde bulunduğu maddi krizin bilincindeydi Aybaba.

Bir kalecinin alınması için kolları sıvamıştı. Daha önce birkaç kez izlediği, Estonya Milli Takımı'nın kalecisi Pavel Londak'a durumu anlattı.

KREDİ KARTI İLE ALINDI

Ve sonunda Londak ile anlaşma sağlandı. Ancak Milli file bekçisine bir ödeme yapılması zorunluluğu vardı. İmdada yine Samet Aybaba yetişti. Londak'ın ilk ödemesi yapıldı.

Bu ödeme de kredi kartı ile bankada altı takside bölündü ve kalecinin Bucaspor'a transferi sağlandı. 1980 yıında Tallinn'de doğan kaleci belkide futbol hayatı boyunca görmeyeceği bir tranfser sonunda Türkiye'ye adımını atmıştı.

Şu ana kadar biri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 5 maç oynadı, 10 gol yedi, ama onca pozisyonu kurtardı. Yarın oynanacak Galatasaray maçında da Bucaspor'un ilkonbirinde sahaya çıkacak. Aybaba bu tranfserin fazla büyütülmemesinden yana. "Benim yerimde kim olsa aynı desteği verirdi" diyor.

DHA

Haberin Devamı