Közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırmanın en kolay yolu
Közlenmiş patlıcan ve biberleri kabuklarından ayırmada zorlanıyorsanız bu önerimiz sayesinde artık bu lezzetten mahrum kalmayacaksınız
07 Ağustos 2017 , Pazartesi 15:51
Közlenmiş sebzelerin tadı yemeğinden bile daha güzel olabilir. Ama ne yazık ki közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırıp, biraz meşakkatli.
Eğer siz de sırf kabukları soyma fikrinden dolayı böyle bir lezzetten mahrum kalıyorsanız işte size pratik bir öneri…
Közlediğiniz sebzeleri derin bir cam tabağa alıp üzerini streç film ile kapatın.
Yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra buhar ile yumuşayan kabukların kolayca soyulacağını göreceksiniz.
Bu yöntemle hem çok fazla vakit kaybetmeyecek hem de soyma işlemi esnasında sebzelerinizin pişen kısımlarını ziyan etmemiş olacaksınız.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Metin Akpınar ve Suphiye Orancı'nın kızı Duygu Nebioğlu'na sürpriz telefon! Öyle şeyler anlattı ki! O kişi Yeşilçam oyuncusu mu?
- Estetik operasyon geçiren Selen Görgüzel'in son hali! 'Hoş geldin yeni Selen'
- ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş'ın son sözleri! Şüpheler tek kişi üzerinde yoğunlaşıyor, ailesi harekete geçti
- Güneşi gören Fahriye Evcen'den yaz pozları
- Dilan Çiçek Deniz gönlünü ünlü yönetmenin oğluna kaptırdı!