Közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırmanın en kolay yolu

Közlenmiş patlıcan ve biberleri kabuklarından ayırmada zorlanıyorsanız bu önerimiz sayesinde artık bu lezzetten mahrum kalmayacaksınız
 

Közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırmanın en kolay yolu
Közlenmiş sebzelerin tadı yemeğinden bile daha güzel olabilir. Ama ne yazık ki közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırıp, biraz meşakkatli.
 
Eğer siz de sırf kabukları soyma fikrinden dolayı böyle bir lezzetten mahrum kalıyorsanız işte size pratik bir öneri…
 
Közlediğiniz sebzeleri derin bir cam tabağa alıp üzerini streç film ile kapatın.



Yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra buhar ile yumuşayan kabukların kolayca soyulacağını göreceksiniz.
Bu yöntemle hem çok fazla vakit kaybetmeyecek hem de soyma işlemi esnasında sebzelerinizin pişen kısımlarını ziyan etmemiş olacaksınız.