Yaşam 'Köydeş hükümetin flaş projelerindendir'

'Köydeş hükümetin flaş projelerindendir'

Paylaş
'Köydeş hükümetin flaş projelerindendir'

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesinin, hükümetin flaş projelerinden biri olduğunu söyledi

Kavaf, Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Süleymanlı, Kovanoluk, Alandız, Yayla, Kurudere, Yeniçam, Gülalan, Dimbazlar ve Bölmekaya köylerini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Kavaf, Süleymanlı köyünde köylülere hitaben yaptığı konuşmada, köylülerin beklentilerini, taleplerini birebir dinlemek için köyleri tek tek gezdiklerini belirterek, "Sizin güler yüzünüzü görerek motivasyonumuzu artırıyoruz. Bizler hizmet için iktidara geldik. Amacımız doğrultusunda gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye’nin kalkınmada aldığı bu hızı kaybetmemesi için desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

KÖYDES’in, hükümetin flaş projelerinden biri olduğunu dile getiren Kavaf, şöyle dedi: "Ülkemizde bütün köylerimizi tozdan, topraktan, çamurdan kurtarmak, su sıkıntısını çözmek için bu projeyi hayata geçirdik. Biz, köylerimiz boşalmasın istiyoruz. Gençlerimiz de buralarda kalsınlar ve yaşamlarını sürdürsünler istiyoruz." Bakan Kavaf’a ziyarette bulunduğu köylerde elma, armut, ceviz ve kestane ikram edildi.

Haberin Devamı

AA