Dünya Korkunç gerçek canlı yayında çıktı

Korkunç gerçek canlı yayında çıktı

Paylaş
Korkunç gerçek canlı yayında çıktı

Günlerdir kaybolan kızını arayan kadın canlı yayına katıldı. Tam bu sırada sunucu, kızın öldürüldüğünü ve katilin yakalandığını öğrendi. Anneye bunu yayın sırasında söyledi. Katil kızın eniştesiydi

İtalya’nın güneyinde Taranto kentinde yaklaşık 1.5 ay önce sırra kadem basan 15 yaşındaki Sarah’ın hikayesi tam bir dramla sonuçlandı. Dün akşam saatlerinde kızının bulunması için çaba gösteren annesi Concetta Serrano, RAİ 3 televizyonunda ‘Chi ha visto?’ (Gören oldu mu ?) programında yapılan görüntülü canlı bağlantı sırasında acı haberi aldı. Genç kızın eniştesi tarafından öldürülüp tecavüz edildiği ortaya çıktı.

26 Ağustos’tan itibaren haber alınamayan Sarah Scazzi’nin bulunması için ailesi tüm güvenlik güçlerini seferber etti. Bir süre sonra ortaya atılan, ‘evden kaçmıştır’ iddialarına karşı da Sarah’ın annesi Concetta Serrano kızını, ‘Hayır benim kızım öyle şey yapmaz’ diye savunuyordu.

Anne Concetta Serrano’nun RAİ 3 televizyonuna görüntülü canlı bağlantıyla katıldığı bir sırada, sunucu tarafından Sarah’ın teyzesinin kocası Michele Misseri tarafından öldürüldüğünün tespit edildiğine dair bir haberin ANSA Haber Ajansı’nda yayınlandığı açıklandı. Bir anda neye uğradığını şaşıran anne Concetta Serrano, kızkardeşi Cosima Serrano’yu cep telefonuyla aradı. Ancak Cosima Serrano da eşinin sorguya çekildiğini ama gelişmeler konusunda bir fikri olmadığını söyledi. Programda sık sık haber metni ekrana getirilip, bilginin resmi makamlarca henüz onaylanmadığı belirtildi. Ancak bir kaç dakika sonra Sarah’ın eniştesi Michele Misseri’nin tutuklandığı öğrenildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3310","3310","201010","3310-6.jpg");

Anne Concetta Serrano neye uğradığını şaşırdı emniyet merkezine gitmesi için canlı bağlantıya son verildi. Bir süre sonra ise acı haber yetkililerce de onaylandı. Alınan bilgiye göre enişte Michele Misseri, 29 Ağustos günü, evlerinin yakınındaki bir araziyi temizlerken Sarah’ın cep telefonunu bulduğunu iddia ederek, sim kartı ve bataryası olmayan cep telefonunu polise teslim etti.

KIZININ KONUŞMASI ELE VERDİ

Misseri’nin açıklamalarından şüphelenen polis, Misseri ve ailesinin telefonlarını dinlemeye aldı. Önceki gün, Sarah’ın teyzesi Cosima Serrano ve Michele Misseri’nin kızı Sabrina Misseri’nin annesi ile yaptığı bir telefon konuşmasında ağlayarak, ‘Biliyorum, babam yaptı’ demesi üzerine polis harekete geçti. Baba Michele, anne Cosima ve abla Valentina’yı gözaltına alan emniyet güçleri, anne-kızı ifadelerini aldıktan sonra eve gönderirken, baba Michele uzun süre gözaltında kaldı. Bir süre sonra da suçunu itiraf etti.

CESEDE TECAVÜZ ETTİ

Misseri’nin ifadesine göre, 54 yaşındaki adam kimsenin olmadığı bir sırada evlerine gelen Sarah’la seks yapmak istedi ancak genç kız bunu kabul etmedi. Bunun üzerine Sarah’ı evinin garajına götüren Misseri, burada iple boğarak öldürdü. Ardından da talihsiz kıza tecavüz etti. Daha sonra genç kızın çıplak cesedini evin yakınındaki bir arazideki kurumuş bir su kuyusuna atan Misseri, ceset tamamen kaybolana kadar kuyuyu taşlarla doldurdu. Misseri, ailesinin çırpınışları sırasında televizyon ekranlarından da timsah gözyaşlarını esirgemedi. Genç kızın ceseti Misseri’nin ifadesi doğrultusunda bulundu ve otopsi ve DNA testi yapılmak üzere adli tıbba götürüldü.

KIZKARDEŞİM VE YEĞENİM BİLİYORDU

Haberi canlı yayın sırasında alan ve adeta taş kesilen anne Concetta Serrano’nun il açıklaması, ‘Kızkardeşim ve büyük yeğenim Valentina durumu biliyordu’ şeklinde konuştu. Anne-kız olaydan haberdar olmadıklarını açıklarken, ailenin küçük kızı ve Sarah’ın en yakın arkadaşı Sabrina ise, ‘Babam yaptıklarının cezasını ödemeli’ demekle yetindi.

Eda Berkbayrak - MİLANO / DHA

2

Haberin Devamı