Spor Kopenhag ve Chelsea avantaj istiyor

Kopenhag ve Chelsea avantaj istiyor

Paylaş
Kopenhag ve Chelsea avantaj istiyor

Kopenhag ile Chelsea, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında 22 Şubat 2011 tarihinde karşı karşıya gelecek

Kopenhag, Danimarka’da oynanacak maça, hem iyi bir skorla avantaj yakalamak, hem de bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde evindeki yenilmezlik serisini devam ettirmek için çıkacak.

KOPENHAG EVİNDE YENİLMEDİ

Bu sezon evinde oynadığı 6 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından 4’ünü kazanan, ikisinde berabere kalan Kopenhag, ülkesinde oynadığı lig maçlarında da oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Danimarka liginde oynadığı 19 maçtan 16’sını kazanan ve namağlup unvanıyla en yakın takipçisinin 19 puan uzağında lider olan Kopenhag, Chelsea ile daha önce iki kez karşılaştı.

DAHA ÖNCE İKİ KEZ KARŞILAŞTILAR

Bu maçlardan birini 1-0 kaybetti, diğerinden 1-1 beraberlikle ayrıldı. Nitekim Kopenhag, şu ana kadar İngiliz takımlarıyla yaptığı 6 maçtan sadece birini, 4 sezon önce Manchester United’a karşı 1-0’lık sonuçla kazanabildi.

Premier League’de beklentileri karşılayamayan Chelsea ise Şampiyonlar Ligi’nde elde edeceği başarıyla taraftarlarının gönlünü almak istiyor.

Şampiyonlar Ligi’ndeki 50. galibiyeti için mücadele edecek Chelsea, bu turnuvada oynadığı son 6 maçın 5’ini kazandı. Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura üstü üste 8. kez yükselen Chelsea, bu süre içinde sadece bir kez, geçen yıl çeyrek finale çıkamadı.

Haberin Devamı