Gündem Kopan parmağını bırakıca yakalandı

Kopan parmağını bırakıca yakalandı

Paylaş
Kopan parmağını bırakıca yakalandı

Kopan parmağını bırakıca yakalandı


Bakırköy'de Ayfer Öztaş'ın evine giren ve kaçarken parmağı kopan Mehmet Sever (20) polisin operasyonu sonucunda yakalandı. Mehmet Sever, olay günü Öztaş'ın boynundaki altın kolyeyi, küpelerini ve cep telefonun gasp etti. Ayfer Öztaş'ın bağırması üzerine panik yaparak kaçan gaspçının sağ elinin orta parmağını apartmanın merdiven tırabzanlarına sıkışarak koptu. Kopan parmağını tırabzanlarda bırakan gaspçı kaçarak kayıplara karışırken, gaspçının kırık bardak parçasıyla kulağından yaraladığı kadın hastaneye kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

KOPAN PARMAKTAN PARMAK İZİ ALINDI

Osmaniye Köyaltı Mahallesi Seyfibey sokaktaakşam saatlerinde meydana gelen olayda gaspçı, bir apartmanın 2.nci katındaki daireye girerek kapıyı açan Ayfer Öztaş'ı gasp etti. Kimliği belirsiz gaspçı, Ayfer Öztaş'ın kulağını keserek küpelerini ve boynundaki altın kolyeyi gasp ettikten sonra cep telefonunu alarak kaçmaya başladı. Ayfer Öztaş'ın bağırması üzerine panik yapan gaspçı, kaçarken parmağını merdiven tırabzanlarına sıkıştırarak kopardı. Kopan parmağını tırabzanlarda bırakan zanlı bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından kulağından yaralanan Ayfer Öztaş, komşuları tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Olay yerine gelen polis Adli Tıp Kurumu morguna gönderdiği parmaktan parmak izi alarak kaçan gaspçının kimliğini belirlemek için çalışmalara başlatmış, gaspçının bir taksiye binerek Fatih'e gittiği belirlenmişti.

Haberin Devamı

KOPAN PARMAĞINI TEDAVİ ETTİRMİŞ

Yapılan araştırmalar sonucunda gaspçının Mehmet Sever olduğu ortaya çıktı.Eli sarılı bir şekilde Şubeye getirilen Sever'in olaydan sonra incelenen güvenlik kameralarından ve kopan parmağındaki parmak izinden yola çıkan polis zanlıyı Bakırköy'de yakaladı. 20 yaşındaki Mehmet Sever'in sabıkalı olduğu ve kopan parmağını yerini söylemediği bir yerde tedavi ettirdiğide ortaya çıktı.

DHA