Gündem Kopan bacak kovayla getirildi

Kopan bacak kovayla getirildi

Paylaş
Kopan bacak kovayla getirildi

Bodrum'da meydana gelen iş kazasında yaralanan işçinin kopan bacağının parçalarını, arkadaşları su kovası içinde getirdi

Bodrum’un Salih Adası açıklarında bir balık çiftliğinde çalışan Ahmet Cihan Yanmış, balıkçı teknesinde çalışırken ayağının halata dolanması sonucu kaza geçirdi ve yaralandı.

Kazada, sağ bacağı diz altından kopan Yanmış, kaza yerine ulaşan 112 Acil Servis Ekiplerince 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada yaralanan işçinin kopan bacağının bir bölümü sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza yerinde kalan ve kopan bacağın parçaları ise sağlık görevlilerinin talimatı doğrultusunda arkadaşları tarafından bir su kovasının içinde hastaneye getirildi.

KOPAN BACAĞI DİKTİLER

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, Ahmet Cihan Yanmış’ın kopan bacağı doktorlar tarafından geçici olarak yerine dikildi ve çevresi alçıyla kaplandı.

Yanmış, ilk müdahalenin ardından askeri helikopterle İzmir Mikrocerrahi Hastanesine sevk edildi. Bu arada, bacağın dikilmeyen parçalarının ise bir görevli tarafından su kovasında ambulans helikoptere götürüldüğü gözlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.