Faik Gürses Kontrol altında
HABERİ PAYLAŞ

Kontrol altında

Schuster’in gidişinden sonra ilk kez Beşiktaş’ı bu kadar iştahlı bir biçimde irdeleme fırsatı bulduk. Bunun adına yardımlaşma, arkadaşlık, dostluk, Ümraniye’deki birliktelik, daha doğrusu yeni hoca Tayfur Havutçu’nun bir birleştiricilik örneği desek daha doğru bir saptama yapmış olabiliriz. Beşiktaş özgüven ve kimlik bunalımı adına önemli mesafeler katetmiş.

[[HAFTAYA]]

Kasımpaşalı bir futbolcunun yanı başına 3-4 kişinin gelmesi bunun açık bir ifadesidir. Eskiden herkes kafasına göre takılırdı. Yani eski dediğim bir ay önce. Şimdi bir adamın peşine 5-6 kişi takılıyor. Tayfur Havutçu adına alınan mesafenin önemi budur işte. Bir Necip seyrettim; bu maçı takip eden menajer ve herhangi bir teknik direktör varsa alıp götürürler.

Haberin Devamı

Ernst ile bir araya geldiği zaman yardımlaşmanın doruğuna çıkıyorlar. Sivok ile İbrahim Toraman’a pek fazla bir şey kalmıyor. Ama kale önüne yapılan onca Kasımpaşa teşebbüsünde de Cenk’in hakkını yiyemeyiz. Buradan çıkan bir başka sonuç da şudur: Beşiktaş, Beşiktaş gibi olma ve takım gibi bir olgu yaratma adına Tayfur hoca ile birlikte zirveye doğru bir yürüyüş başlatmıştır.

Bu kısır sonuç bile Beşiktaş’ın oynadığı futbolun çok büyük olmasa bile iyi yolda olduğunun açık bir ifadesidir. İşaretler şifre değil, bir Beşiktaş belgeselinin yeniden inşa edildiğini bize gösteriyor. Giren de çıkan da Beşiktaş adına katedilen mesafenin önemini açıkça ortaya koymaktadır. Ama Necip ile Ernst öyle bir ikili ki, ben menajer olsam ikisini birden transfer ederim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder