Türkiye (Son Dakika) Konsomatris sevgiliye öldüresiye dayak

Konsomatris sevgiliye öldüresiye dayak

Paylaş
Konsomatris sevgiliye öldüresiye dayak

27 yaşındaki TIR şoförü, 8 aydır birlikte olduğu konsomatris sevgilisini, başka bir müşteri ona 'aşkım' dediği için sokak ortasında tekme tokat dövdü

Konya'da bir gazinoda çalışan 30 yaşındaki S.A., 8 aydır birlikte olduğu TIR şoförü sevgilisi 27 yaşındaki Kamil T. tarafından kıskançlık nedeniyle sokak ortasında tekme tokat dövüldü. Kanlar içinde ve yarı baygın halde bulunan S.A., ambulasla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. TIR şoförlüğü yaptığı belirtilen Kamil T., gazinoda çalışan sevgilisi S.A.'nın işyerine gitti. Sevgilisinin bir müşterinin masasına oturduğunu gören Kamil T., yanındaki masaya oturdu. Bir süre masada kalan Kamil T. daha sonra sevgilisi S.A.'yı yanına çağırarak evine götürmek üzere eğlence merkezinden çıkarttı.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ, BIRAKIP KAÇTI

Sevgilisi S.A.'nın müşterinin masasına oturmasına sinirlenen Kamil T. bindikleri taksi içinde tartışmaya başladı. Evinin bulunduğu bölgede taksiden inen Kamil T., aralarındaki tartışmanın büyümesi üzerine S.A.'yı sokak ortasında tekme tokat dövdü. Genç kadını baygın halde olay yerinde bırakan Kamil T. evinin önündeki TIR’ına binerek uzaklaştı.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Yüzü ve elbiseleri kan içinde kalan S.A.yoldan geçen vatandaşlar tarafından yarı baygın halde bulundu. Olay yerine polis ve 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sevgilisi Kamil T.’nin gazinoya geldiğini anlatan S.A., "Beni bir müşterinin masasında gördü. Müşteri bana ’aşkım’ demiş. Onu kıskanmış. Sonra bana ’Evime gidelim’ dedi ve gazinodan çıkıp taksiye bindik. Taksinin içinde tartışmaya başladık. Sonra beni burada indirdi ve döverek yüzüme tekme attı" dedi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan S.A., ambulasla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, sevgilisini döverek hastanelik eden Kamil T.’yi bulmak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Haberin Devamı