Gündem Komşu kızına tecavüz

Komşu kızına tecavüz

Paylaş
Komşu kızına tecavüz

Adana'da, nikahsız yaşadığı kadının hamileliği döneminde komşularının 12 yaşındaki kızı A.K.'ye çeşitli tarihlerde tecavüz ettiği öne sürülen Serkan O. eşi Safiye K. gözaltına alındı

Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Serkan O., geçen yıl nikahsız yaşadığı Safiye K., hamileyken karşı komşularının kızı A.K.’ye tecavüz etti.

Serkan O., bir yıl boyunca farklı tarihlerde tecavüzü sürdürdü, bu ilişkilerin bazılarını da nikahsız eşi Safiye K.’nin gözleri önünde gerçekleştirdi. Çift, kısa bir süre önce oturdukları mahalleden başka mahalleye taşındı, taşınma sonrası da aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle ayrıldı.

Bu arada, 155’i arayan ve kimliğini vermeyen bir kişi, tecavüz olayını ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen polis, tecavüze uğradığı iddia edilen A.K.’nin sosyal hizmetler uzmanı eşliğinde ifadesine başvurdu.

Yaşına göre fiziki olarak daha büyük yaşta gözüken A.K.’nin tecavüz olayını doğrulaması ve verdiği bilgilerin ardından Serkan O. ve Safiye K., gözaltına alındı.

Şüphelilerden Safiye K., tecavüzden haberi olmadığını, kendisine iftira atıldığını öne sürdü. Serkan O. ise, çekim yapan gazetecilere tepki gösterip, “Kızla benim ilişkim vardı. Beni çekin” diye bağırdı.

Tecavüze uğrayan A.K.’nin ailesinin şikayetçi olduğu şüpheliler, ‘Küçük yaştaki çocuğa tecavüz’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA (DHA)