Gündem Kocasının sevgilisinden tazminat istedi

Kocasının sevgilisinden tazminat istedi

Paylaş
Kocasının sevgilisinden tazminat istedi

Kocasının sevgilisinden tazminat istedi

İzmir’deki bir hastanesinin yöneticisi olan A.Z, evli olduğunu bilmesine rağmen sağlık ocağında doktor olan eşiyle gönül ilişkisi kurmakla suçladığı acil tıp teknisyeni A.Y.A. hakkında "sosyal kişilik değerlerine saldırıda bulunduğu" gerekçesiyle 10 bin liralık tazminat davası açtı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, bir hastanesinde yönetici olan A.Z, geçen nisan ayında kızıyla Güzelbahçe’de dolaşırken, eşi doktor K.Z’ye ait otomobili fark etti. Araca yaklaştığında eşinin yanında bir kadın olduğunu gördü.

Bu kişinin daha önce eşinin yanında çalışan acil tıp teknisyeni A.Y.A. olduğunu öğrenen A.Z, 19 yıllık eşiyle durumu konuştu. Eşinin ilişkiyi itiraf etmesi üzerine de İzmir Aile Mahkemesinde boşanma davası açtı.

Eşinin kendisini aldatması karşısında açtığı boşanma davasıyla yetinmeyen A.Z, evli olduğunu bile bile kocasıyla gönül ilişkisi içine girip, yuvasının
dağılmasına neden olduğunu iddia ettiği A.Y.A’ya karşı da İzmir Asliye Hukuk Mahkemesine, fazlası saklı kalmak kaydıyla 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Haberin Devamı