Spor Kocaman: İki takım da çok istedi

Kocaman: İki takım da çok istedi

Paylaş
Kocaman: İki takım da çok istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykun Kocaman, 1-1 biten Bursaspor maçına ilişkin olarak, "Maçı kazanmayı her iki takım da çok istedi" dedi

Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen yılın şampiyonu, bu sene de lige yenilgisiz devam eden, 6 puan önlerinde bulunan Bursaspor ile yapacakları maçı çok önemsediklerini söyledi.

Bursaspor’un da maçı çok önemsediğini ve her iki takımın da sahaya galibiyet hedefiyle çıktığını dile getiren Kocaman, maça iyi başladıklarını, devrenin son 3-4 dakikasına kadar iyi şeyler yaptıklarını, olgun ataklar gerçekleştirdiklerini ancak topu bir türlü rakibin kalesine dürtme becerisini gösteremediklerini belirtti.

Kocaman, ikinci yarıda Bursaspor’un baskılı oynayacağını tahmin ettiklerini ifade ederek, "İkinci yarı baskı bekliyorduk. Bursaspor’un çok önemli bir silahı var o da duran toplar. Duran topla da beraberlik sayısını elde ettiler. Maçı kazanmayı iki takım da çok istedi. İki kalede de çeşitli pozisyonlar vardı. Son 20 dakikada maç bize de dönebilirdi rakibe de" diye konuştu.

RAKİP SERTLİKTEN YAKINDI

Kocaman, bir gazetecinin, "Rakip takım sertlikten yakındı. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna, ’Bilica ile Sercan arasında neler yaşandığı görmek kolay değil. O anlık bir durum. Bana göre çok güzel bir maç oldu. İki takımın da bu maçla ilgili yakınacağı bir şey yok. Yakınacağımız tek şey ikişer puan kaybettik" yanıtını verdi.

"Rakip çok pozisyon üretti. Defansta zaaflar mı yaşıyorsunuz?" sorusunu ise Kocaman, "Bu kadar istekli oynarsanız rakip kalede de tehlike bulursunuz, kalenizde de pozisyonlar oluşur. Rakibin tüm ataklarını imha etmemiz mümkün değil. Pozisyonlarda sadece bizim hatalarımız değil rakibin de becerisi vardır" diye yanıtladı.

Kocaman, geçen yıl Bursaspor’un şampiyonluğunun anımsatılması üzerine, "Biz geçen sezon şampiyonluğu son maçta değil sahamızda 3-2 yenildiğimiz Bursaspor maçında kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı