Spor Kocaman deplasmanda gülmek istiyor

Kocaman deplasmanda gülmek istiyor

Paylaş
Kocaman deplasmanda gülmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, Aykut Kocaman, henüz İstanbul dışında galibiyet sevinci yaşayamadı

Sarı-lacivertli ekibin, son iki lig maçında (6. ve 7. hafta) üst üste elde ettiği galibiyetlerle sevinen Kocaman, henüz İstanbul dışındaki resmi maçlarda galibiyet yüzü göremedi.

Spor Toto Süper Lig’de İstanbul’da yaptığı 5 maçın 4’ünü kazanıp, 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, ligde İstanbul dışındaki 2 maçta da mağlubiyetten kurtulamadı.

Avrupa kupaları eleme turlarında iç sahadaki 2 maçta 1’er beraberlik ve mağlubiyet alan Fenerbahçe, deplasmandaki maçları da 1’er beraberlik ve mağlubiyetle tamamladı.

Süper Lig’deki ilk deplasman maçında 2. haftada Trabzonspor’a 3-2 yenilen sarı-lacivertli ekip, ikinci deplasman maçında 4. hafta mücadelesinde Kayserispor’a 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe, rakip sahada 6-2 kazandığı Kasımpaşa mücadelesinde ise İstanbul dışına çıkmadı. Sarı-lacivertlilerin, bu sezon lig ve Avrupa kupalarında

İSTANBUL DIŞINDA ALDIĞI SONUÇLAR

Trabzonspor-Fenerbahçe: 3 - 2
Kayserispor-Fenerbahçe: 2 - 0
Avrupa Kupası Maçları: Young Boys-Fenerbahçe: 2 - 2
PAOK-Fenerbahçe: 1 - 0

Haberin Devamı