Siyaset Kocadon partisinden istifa etti
Paylaş
Kocadon partisinden istifa etti

Demokrat Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, partisinden istifa etti. Peki 'CHP'ye geçecek misiniz?' sorusuna ne yanıt verdi?

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Demokrat Parti’den (DP) istifa etti. Başkan Kocadon, Bodrum’un geleceği, huzuru ve mutluluğu için böyle bir karar aldığını, CHP’ye geçip, geçmeyeceğinin önümüzdeki günlerde belli olacağını belirterek, "Kısmetse olur" diye konuştu.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ


Evli, iki çocuk babası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 18 yıldır çatısı altında hizmet verdiği DP’den istifa ettiğini açıkladı. Bodrum’un gündemine bomba gibi düşen istifa ile ilgili olarak DHA’ya açıklama yapan Başkan Kocadon, "Memleket ve insan sevgimizin, hizmet aşkıyla birleştiği siyasal yaşamımda, birçok acı ve neşe dolu çetin mücadeleler verdiğim ve canımdan çok sevdiğim halkımıza önemli hizmetler gerçekleştirdiğim partimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. İstifa, siyasi yaşamımızın amacı ve nedeni olan Bodrum sevdamızın, insanımıza olan inancımızın ve onların bizden beklentileri doğrultusunda aldığımız bir kararın sonucudur. Beni bugünlere kadar getiren, büyük bir güvenle sevgi ve desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımda benimle beraber daha güzel ve daha iyi bir Bodrum mücadelesi içerisinde olduğum dava ve parti arkadaşlarımın görüş ve onaylarıyla DP üyeliğinden ayrılarak, güzel ve aydınlık bir gelecek borçlu olduğum, Bodrum ve ülkem adına en doğru yerde siyaset yapmaya devam edeceğim. Bodrum’un geleceği, huzuru ve mutluluğu için böyle bir karar aldım. CHP’ye geçip geçmemem önümüzdeki günlerde belli olacak. Kısmetse olur" dedi.

>> KOCADON CHP'YE Mİ GEÇİYOR

Bugüne kadarki politik yaşamında, hiçbir zaman partizanlık yapmadan, odağına insan ve memleket menfaatlerini koyan, şahsi hırslardan arınmış bir hizmet anlayışının temsilcisi ve uygulayıcı bir siyasetçi olduğunu belirten Başkan Kocadon, "Bundan sonra da "Herkes için Siyaset’ diyor, bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha birbirimize olan güven ve inançla, aynı yolda beraber yürüdüğüm tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevgi ve desteklerini esirgemeyen değerli halkımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Bugün öğle saatlerinde, Libya Turizm Bakanı İkram Bash İmam’ı makamında ağırlayan Kocadon, çocuğunun okul kaydını yaptırmak üzere İzmir’e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı