Ekonomi Koç: Dünyayı kurtaran çocuklar yetiştireceğiz

Koç: Dünyayı kurtaran çocuklar yetiştireceğiz

Paylaş
Koç: Dünyayı kurtaran çocuklar yetiştireceğiz

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, 'Ülkem İçin Projesi'yle çevre konusunda 'dünyayı kurtaran çocuklar' yetiştirmek istediklerini belirtti

HEDEF 18 BİN GENÇ

Haberin Devamı

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, holdingin 2006’da sorumlu vatandaşlık bilincinin geliştirilmesi için başlattığı ‘Ülkem İçin Projesi’yle ‘dünyayı kurtaran çocuklar’ yetiştirmek istediklerini söyledi. “Bu bir hayal değil” diyen Koç, bu yıl proje kapsamında TEMA Vakfı işbirliğiyle 81 ilde çevre temalı eğitimler verilmekte olduğunu bildirdi. Şu ana kadar 60 ilde 13 bin gence ulaşıldığını ifade eden Koç, yıl sonuna kadar sayının 18 bine çıkarılacağını belirtti.

VEHBİ KOÇ'UN MİRASI

Ali Koç, dedesi Vehbi Koç’un, dünyadaki her türlü kaynağın kullanımı ile ilgili çalışanlarını ve ailesini tasarruflu olmaya teşvik ettiğini hatırlatarak şöyle konuştu: “O günlerde bu durum, Vehbi Koç’un ‘eli sıkı’ olmasının bir sonucu olarak görülürdü. Halbuki, bugün çevreciliğin tasarruflu bir yaşam tarzı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Geleceği ve geleceğin değerlerini gençler tasarlayacak. Gençlerde çevre bilincini yaratmayı, Koç Holding’in liderlik sorumluluğu olarak görüyoruz.”

Haberin Devamı