Spor Kobe Bryant'tan sakatlık açıklaması

Kobe Bryant'tan sakatlık açıklaması

Paylaş
Kobe Bryant'tan sakatlık açıklaması

Lakers'da aşil tendonundaki sakatlığı devam eden Kobe Bryant, beklenilenin aksine maçlara yılbaşından önce dönebileceğini bildirdi

NBA’de Lakers forması giyen Kobe Bryant: "Aşil tendonu sakatlıklarındaki normal iyileşme çizelgesini yıktık. Sakatlığın üzerinden 3,5 ay geçmesine rağmen şimdiden düzgünce yürüyor ve aşil tendonumun üstüne yük bindirebiliyorum"

NBA’in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Lakers’ın, 12 Nisan tarihinde Golden State Warriors’a karşı oynadığı maçta aşil tendonu yırtılan Bryant, Çin turu kapsamında gittiği Şenzen kentinde yaptığı açıklamada, ameliyatında yenilikçi bir yöntem izlendiği için iyileşme sürecinin de benzersiz olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

AMELİYAT METODU FARKLI

23 Ağustos’ta 35 yaşına girecek olan Bryant, ameliyat metodunu farklı olarak niteleyerek, "Aşil tendonu sakatlıklarındaki normal iyileşme çizelgesini yıktık. Sakatlığımın üzerinden 3,5 ay geçmesine rağmen şimdiden düzgünce yürüyor ve aşil tendonumun üstüne yük bindirebiliyorum. Bu yüzden dönüş süresinin nasıl şekilleneceğini bilmiyoruz. Bu hepimiz için yeni bir şey" diye konuştu.

Bryant’ın bu sözleri, birçok sporcunun kariyerinin noktalanmasına neden olan aşil tendonu sakatlığından, Lakers’ın sezon öncesi maçlarının başladığı 5 Ekim tarihine kadar dönme ihtimalini gündeme getirdi.

2013-2014 NBA sezonu, 29 Ekim’de başlayacak.

AA